این تحقیق در مورد تلقین منفی می باشد و به تعریف ، انواع و اثرات آن می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های روانشناسی، علوم اجتماعی، جامعه شناسی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.
مقدمه
تلقین یک عملکرد روانشناختی است که در پی آن فرد افکار، احساسات، رفتار و نگرش خود یا افراد دیگر را تحت تاثیر قرار میدهد. تلقین تاثیرات بسیار زیادی بر زندگی افراد میگذارد که میتوان آن را در جهت مثبت و رسیدن به هدف به کار گرفت.
خود گویی ها و تلقینات بسیار تاثیر گذار هستند. افرادي که با ساختمان مغز و اعصاب آشنا هستند، براي تلقین ارزش فوق العاده قایل هستند و میگویند حرف و تلقین روي غدد داخلی بدن اثر میگذارد و موجب بهبود یا بیماري شخص میگردد. ترس، اندوه ، اضطراب و بسیاری از عواطف و احساسات منفی دیگر، بوسیله تلقین اعم از خیالی یا حقیقی ، وارد مغز شده در نتیجه بیماریهای متنوعی را سبب میشود. عواطف مثبت نظیر امید، نشاط، عشق، محبت از طریق حواس و اعصاب وارد مغز میشوند و سرحالی و شادابی جسم را باعث می شوند.
در این حالت پاسخی به یک محرک به صورت غیرانتقادی داده میشود. فرد ممکن است از یک محرک نتیجه نگیرد یا نتیجهای که میخواهد را نگیرد اما در صورتی که چیزی که میگوید یا میشنود را باور داشته باشد و قبول کند، پاسخ به آن محرک داده میشود. هیچ تلقینی را نمیتوان بدون خواسته ذهن خودآگاه در ذهن ناخودآگاه وارد کرد. ذهن خودآگاه توانایی این را دارد که تلقین را دور کند.
شخصی که دائم نگران بیماری باشد به تدریج بیمار میشود. اثرات تلقین به قدری در انسان زیاد است که قادر است او را بیمار کند و یا از سختترین بیماریها نجات دهد. در این شرایط ترس و نگرانی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا، باید به زور هم که شده خود را به کارهای فرح بخش و مثبت سرگرم کنیم، زیرا انجام این نوع کارها در چنین شرایطی، تاثیر داروی مقوی را دارد و ما را از این ترس رهایی می بخشد.
افراد زیادی اظهار می کنند که علایمی از تب سرفه و یا سرماخوردگی را در خود میبینیم که این مساله ناشی از تمرکز و پرداختن بیش از اندازه ذهن به بیماری است و انقدر توجه ها به این بیماری متمرکز شده که واقعا جسم را بیمار می کند. اکثر مردم آگاه نیستند که چقدر تلقینات سوء خود آنها دلیل بیماری آنهاست. همچنین نمیدانند که آنچه غالبا سلامتی آنها را باز میگرداند، تلقینات خود آنهاست نه اثرات دارو وقتی آنها فکر میکنند فلان دارو شفابخش است، همین فکر و تلقین سبب شفایشان میشود. با تغییر افکارتان در مورد وضعیت کنونی بدن تان همه چیز تغییر می کند.
هیچ بیماري لاعلاج نیست مگر اینکه ذهن لاعلاجی را بپذیرد. دانشمندان به دفعات نشان داده اند هر نوع تلقین مورد پذیرش ضمیر ناخودآگاه قرار می گیرد. در بسیاري از موارد افرادی که تلقین منفی به خود میکنند و احساس میکنند که بیماري خاصی گرفتهاند یا در لحظهاي به سر درد فکر کنند همان بیماری به سراغشان میآید که نشأت گرفته از تاثیر امواج منفی در سلولهاي بدن است، بنابراین در علم روانشناسی این موضوع اثبات شده که اگر به مسائل منفی فکر کنید و در صورت تلقین به آن، تا حدود زیادي آن اتفاق برایتان رخ خواهد داد.
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه کشف تلقین
اصول تلقین
قانون توجه تمرکز یافته
قانون اثر متضاد
قانون اثر عاطفی و هیجانی
آیا تلقین یک امر ذاتی است؟
انواع تلقین
تلقین کلامی
تلقین فکری
تلقین شنیداری
تلقین دیداری
تلقین نوشتاری
تلقین چطور روی سلامتی ما اثر میگذارد
تاثیر تلقین بر زندگی افراد
تاثیر تلقین مثبت
تاثیر تلقین منفی
مشکلات ناشی از افکار منفی
خطرات منفی بافی
مرگ با تلقین ذهنی
راهکارهای جلوگیری از خود منفی باقی
شیوهی ساختن و استفاده از عبارت تأکیدی برای تلقین به نفس
مثال هایی از قدرت تلقین
استفاده از تلقین
تلقین در احادیث و قرآن
جملات بزرگان درباره تلقین
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 33
مطالب مرتبط