دانلود اقدام پژوهی چگونه میتوانم دلایل ضعف دانش آموزان (نام مدرسه) پایه دوم را در درس انشاء بهبود بخشم
چکیده
نوشتن و انشا نعمت عظیمی است که با هیچ نعمت دیگری قابل مقایسه نیست.خداوند تبارک و تعالی دو نعمت اساسی خواندن و نوشتن را در سوره مبارکه علق، بیان فرموده است. از این نکته میتوان استفاده کرد که برای خوب نوشتن باید بتوان خوب خواند و خواندهها را خوب فهمید تا بتوان نوشت.
در پایان این پژوهش نتایج زیر بدست آمد:
• دانش اموزان به درس انشا علاقه مند شدند.
• اکثر فراگیران در درس انشا فعال شدند.
• کلاسها برای معلمان دیگر خسته کننده و ملال آورنبود.
• در میان دانش اموزان و معلمان بیشتر شد.
• این شکل کار زمینههای رشد اجتماعی فراگیران را نیز فراهم میسازد
• انسانهای متفکر و خلاق و نقاد را به بار میآورد.
• عادت به مطالعه و بررسی و تحقیق را را نیز فراهم میسازد.
• گنجینه لغات فراگیران افزایش مییابد.
• افزون بر نگارش، مهارت سخن گفتن بسیاری از آنها بهبود خواهد یافت.
• خلاقیت فراگیران را افزایش یافت.
مقدمه
انسان تنها آفریده ای است که میتواند منظور خود را با زبان و به وسیله نمادهای کلامی و گفتاری، به دیگران انتقال دهد. او یاد گرفت که از تصاویر نیز به عنوان نمادهای ارتباطی استفاده کند و دوباره آموخت که بنویسد. واقعاً قابل تحسین است که انسان گفتن را به نوشتن تبدیل کرد و این یعنی ثبت و ماندگاری کلام و گفتهها. شاید اگر کلام خداوند هم در ادیان مختلف، نوشته نمیشد، به شکل امروزی در اختیار جامعه قرار نمیگرفت
نوشتن و انشا نعمت عظیمی است که با هیچ نعمت دیگری قابل مقایسه نیست. خداوند تبارک و تعالی دو نعمت اساسی خواندن و نوشتن را در سوره مبارکه علق، بیان فرموده است. از این نکته میتوان استفاده کرد که برای خوب نوشتن باید بتوان خوب خواند و خواندهها را خوب فهمید تا بتوان نوشت. این منطقی است که هر کسی خواندهاش را خوب بفهمد، میتواند آن را به زبان خودش، خیلی خوب بنویسد..
(انشا درس روییدن در خود-رئوفی ۱۳۹۰)
اگر معلمان جامعه به تفکر خلاق و منطقی و انتقادگر معتقد و متصف بوده و در پی اعمال این تفکر باشند، بالطبع باعث انتقال به افراد تحت آموزش خود شده، آنان نیز به صورت نسبی به این گونه اندیشیدن مسلح میشوند
مقطع ابتدایی زیر بنای مقاطع دیگر تحصیلی میباشد و در مقطع ابتدایی نیز پایه دوم اساس پایههای دیگر میباشد و هر چقدر دانش آموزان در این پایه بهتر آموزش ببینند در پایههای دیگر راحت تر هستند و بالعکس؛ در پایه دوم دو درس ریاضی و فارسی (قرائت فارسی و املای فارسی) کلیدی هستند و بیشترین ساعات به این دو درس اختصاص مییابد و از بین دو درس ذکر شده درس فارسی از اهمیت دو چندانی برخوردار میباشد. طوری که بدون یادگیری درس فارسی, یادگیری دروس دیگر تقریباً غیر ممکن میباشد. از آنجا که یکی از اهداف درس فارسی در دورهٔ دبستان تقویت مهارت تفکر خلاق در فراکیران است و یکی از اهداف مهم در دورهٔ ابتدایی میباشد ما خود را موظف به انجام این کار می دانیم لذا تصمیم گرفتیم با کمک انشا تفکر خلاق را در فراگیرانم بهبود بخشیم. امید است در سایهٔ رحمت حق تعالی از عهده این کار بر بیاییم.
فهرست
چکیده ۲
مقدمه ۳
بیان مسئله ۴
شواهد ۱ ۵
گردآوری اطلاعات ۷
انتخاب راه حل ها ۹
اعتبار بخشی راه حل ها ۱۰
اجرای راه حل ها ۱۱
شواهد ۲ ۱۲
نتیجه گیری ۱۳
پیشنهادات ۱۴
منابع ۱۵
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 15
مطالب مرتبط