دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم خوش نویسی دانش آموزانم را بهبود بخشم؟
چکیده
با توجه به مشکل پیش آمده و موضوع اعلام شده بنده تحقیقاتی انجام داده ام که به آن اشاره میکنم:خوشخطی از جمله صفاتی است که برخی آن را ارثی میدانند. میتوان شواهدی برای اثبات این مدعا یافت. اما ذاتی بودن خطخوش به آن معنا نیست که این صفت قابل یادگیری نباشد.در واقع میتوان از ابتدا که بچهها دبستان میروند، با توجه به یک رشته ملاحظات و انجام تمرینهایی چند، دانشآموزان را به اهمیت خط خوش واقف و این قابلیت را در آنان تقویت کرد.در مطلبی که در پی میآید، آموزگاری توصیههایی را برای واداشتن دانشآموزان از بدخطی و تشویق آنان به خوشخطی عرضه میکند. مخاطب برخی از این توصیهها آموزگاران و والدین و برخی دیگر خود دانشآموزان است. نویسنده معتقد است توجه به نگارش دانشآموزان از همان سالهای اولیه دبستان مورد توجه قرار بگیرد.پرورش قابلیت خوشنویسی در بچهها میتواند امتیازی چشمگیر در بزرگسالی برای آنان به همراه داشته باشد. هر چه باشد، خوشخطی از جمله صفاتی است که همواره مورد توجه بسیاری قرار میگیرد.
مقدمه
موضوع اصلی اقدام پژوهی من (خوش نویسی دانش آموزان)میباشد هدف از انجام این پژوهش افزایش خوش نویسی در دانش آموزان کلاسم میباشد. خوشنویسی تقریبا در تمام فرهنگها به چشم میخورد اما در مشرق زمین به ویژه در سرزمینهای اسلامی و ایران در قله هنرهای بصری واقع است. خوشنویسی اسلامی و بیش از آن خوشنویسی ایرانی تعادلی است حیرتانگیز میان تمامی اجزا و عناصر تشکیلدهنده آن؛ تعادل میان مفید و مورد مصرف بودن از یک سو و پویایی و تغییر شکل یابندگی آن از سوی دیگر تعادل میان قالب و محتوا که با آراستگی و ملایمت تام و تمام میتواند شکل مناسب را برای معانی مختلف فراهم آورد. هنری است که انسان برای بیان احساسات و تا حد زیاد ی بیان نوعی هماهنگی، توازن و ریتم میباشد و خوشنویسی تبلور عالم معنا در عالم صورت است و پیوندی عمیق میان مرکب و عرفان و ادب برقرار میکند.
فراتر از گونهای ساده از مهارت است .بسیار زیاد تاثیرگذار است همانطور که میدانید هنر یکی از علتهای رشد و شکوفا کردن روح و کلام و خط را مشخص میکند اگر بین کلمات حرفها توازن و هماهنگی نباشد یک خط به مرحلهی خوشنویسی نمیرسد در واقع خط از نظر زیبایی بصری به مرحلهای میرسد که دلها و چشمها را به سوی خود میکشد خوشنویسی فراتر از گونه فن و کاربردی میباشد خوشنویسی با نگارش ساده مطالب و حتی طراحی حروف و صفحهآرایی متفاوت است. در اصل عین پازل میماند که مراحل پیشرفت کودکان در جامعه را بیان میکند و در هر کجا میتوان ترکیب و سطر و هماهنگی و هارمونی را تکمیل کرد.
خوشنویسی یک قراردادی است تا اعتدالی برای گفتههای خود داشته باشیم و بعد به مرحلهی هنر و زیبایی درون برسیم. برای کودکان و نوجوانانی که میخواهند پا در اجتماع بگذارند باشیم. استعدادهای ما یک جوهر ذاتی است که خداوند در وجود همهی کودکان قرارداده است که هر هنری برای کامل شدن خود مراحلی دارد که اولین مرحله علاقه یا علاقمند کردن به خوشنویسی است که مهمترین آن اخلاق یاعلم آن به زبان ساده مهربانی یک خوشنویس و رفتارهای خوب که در برخورد با یک کودک یا نوجوان در آموزش داشته باشد یا به زبان رفتاری کودکانه آموزشی را ارایه دهد تا بودن درکنار یک دوست را حس لذت کند. تنها بسنده به آموزش نکند بلکه روشهایی را برای رشد و راهنمایی و رساندن کودک به اهداف برای آینده آن که میتواند یک هنرمند و یا یک معلم و یا یک مدیر خوب باشد حتما نباید یک خوشنویس باشد. میتواند در اجتماع خود هنر به او یک شخصیت بدهد. هنری که کودک و نوجوان یاد میگیرد از اجتماعی که در آن ظاهر میشود خاص کند مهمترین نکتههایی که در اهمیت آموزش لازم است بدانیم روشهای علمی ایست که یک هنرمند باید بداند و به آن عمل کند.
فهرست
چکیده ۵
مقدمه ۶
بیان مساله ۸
گرداوری اطلاعات ۹
شواهد یک ۱۲
انتخاب راه حل ۱۲
اعتبار بخشی راه حل ها ۱۴
انجام راه حل ۱۷
شواهد دو ۱۹
نتیجه گیری ۲۰
پیشنهادات ۲۱
منابع ۲۲
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 22
مطالب مرتبط