پاورپوینت سندرم آسپرگر

پاورپوینت سندرم آسپرگر

این پاورپوینت در مورد سندرم آسپرگر می باشد و به بیان تعریف، علل ، علائم، ویژگی ها و روش های درمان آن می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های روانشناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی، جامعه شناسی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.

مقدمه
سندرم آسپرگر (Asperger Syndrome) جزو گروهی از اختلالات عصبی است که به اختلالات طیف اوتیسم (ASDs) معروف می باشند. سندرم آسپرگر در انتهای ملایم طیف در نظر گرفته می شود.

به طور کلی، کودکان و نوجوانان مبتلا به بیماری سندرم آسپرگر، می‌توانند با دیگران صحبت کنند و می‌توانند در کارهای مدرسه خود عملکرد خوبی داشته باشند. با این حال، آن‌ها در درک موقعیت‌های اجتماعی و اشکال ظریف ارتباطات مانند زبان بدن، طنز و طعنه مشکل دارند. آن‌ها همچنین ممکن است درباره یک موضوع یا علاقه، زیادی صحبت کنند و یا فقط بخواهند فعالیت‌های محدودی انجام دهند.

این علاقه‌ها ممکن است به جای اینکه کودک را به یک منبع سالم اجتماعی یا تفریحی تبدیل کنند، موجب ایجاد وسواس در او شوند و با زندگی روزمره تداخل داشته باشند. پسران سه تا چهار برابر بیشتر از دختران مبتلا به سندرم آسپرگر هستند. بیشتر موارد بین پنج تا 9 سالگی تشخیص داده می‌شوند که برخی از آن‌ها در اوایل سه سالگی مشخص می‌شوند.

تاریخچه بیماری
نخستین بار در سال ۱۹۴۴ پزشک اتریشی به نام هانس آسپرگر با انتشار مقاله‌ای آن را توصیف کرد.
در سال ۲۰۱۳ ، انجمن روانپزشکی آمریکا ، سندرم آسپرگر را زیر چتر اختلال طیف اوتیسم (ASD) طبقه بندی کرد.
اوتیسم یک ناتوانی در رشد است که با مشکلات در ارتباطات و تعامل اجتماعی و الگوهای مشخصه رفتار مشخص می شود.
یک بررسی ادبیات ۲۰۱۹ منبع معتبر خاطرنشان می کند که تخمین شیوع Asperger در دوران کودکی بین ۰٫۰۲-۰٫۰۳ است. پسران سه تا چهار برابر بیشتر از دختران به آسپرگر مبتلا می شوند.

فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه بیماری
تشخیص بیماری سندرم آسپرگر
علل سندرم آسپرگر
نشانه های آسپرگر در کودکان
نشانه های آسپرگر در بزرگسالان
مشکلات عاطفی
مشکلات ارتباطی
تعامل اجتماعی
علائم رفتاری
سایر علائم و نشانه ها
تمرکز شدید
مسائل هماهنگی
عدم دوستی نزدیک
درمان آسپرگر در کودکان
درمان آسپرگر در بزرگسالان
گفتاردرمانی
دارو
نکاتی برای والدین
چشم انداز بیماران مبتلا به سندروم آسپرگر
منابع


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 37

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط