نمونه مصاحبه بالینی با کودک شامل مراحل تماس اولیه، مصاحبه با والدین، مصاحبه با کودک و ارزیابی های جامع است. این مصاحبه به جمع آوری اطلاعات درباره پیشینه، رفتارها، و مشکلات کودک پرداخته و برای تشخیص دقیق و ارجاع به متخصصان استفاده میشود.
مقدمه:
مصاحبه بالینی با کودکان یکی از مهمترین ابزارهای ارزیابی و تشخیص مشکلات روانشناختی و رفتاری در کودکان است. این مصاحبهها به متخصصان کمک میکند تا با جمعآوری اطلاعات دقیق و جامع از وضعیت کودک، برنامههای درمانی مناسبی را تدوین کنند. نمونه مصاحبه بالینی کودک شامل مراحل مختلفی از جمله تماس اولیه، مصاحبه با والدین و کودک، و ارزیابیهای جامع است.
در مرحله اول تماس اولیه، اطلاعات ابتدایی درباره کودک و خانواده او جمعآوری میشود. این اطلاعات شامل پایگاه اجتماعی و اقتصادی خانواده، تاریخچه رشد کودک، و تلقی والدین از مشکلات کودک است. هدف این مرحله، آشنایی اولیه با وضعیت کودک و شناسایی مشکلات احتمالی است که نیاز به بررسی دقیقتر دارند.
مرحله بعدی شامل مصاحبه با والدین و کودک است. در این مرحله، اطلاعات بیشتری درباره پیشینه پزشکی و روانشناختی کودک، رفتارها و عادات او، و محیط خانواده جمعآوری میشود. این مصاحبهها به متخصصان کمک میکند تا به طور دقیقتری مشکلات کودک را شناسایی کنند و برنامههای درمانی مناسبی را پیشنهاد دهند.
فهرست مطالب:
1-مرحله تماس اولیه
1-1. پایگاه اجتماعی و اقتصادی خانواده:
2-1.پیشینه کودک در رابطه با مهد کودک
3-1.تلقی والدین ازمشکل کودک یا علت آن:
4-1.اطلاعات مربوط به رفتارهای کودک در (خواب، تغذیه، عادات)
2-مرحله مصاحبه با والدین و کودک
1-2.قبل از تولد:
2-2. هنگام تولد:
3-2.بعد از تولد:
4-2. محیط خانواده کودک:
3-مرحله مصاحبه با کودک
4- مرحله سنجش بیشتر
1-4. مصاحبه با معلم مدرسه:
5-مرحله ارجاع به متخصصان همکار
بخشی از متن فایل:
مرحله مصاحبه با والدین و کودک
هدف از مصاحبه والدین بررسی مشکل گفتاری و اختلال گویایی کودک می باشد .در جهت کمک به کودک و آگاهی دادن والدین کودک این مصاحبه با والدین کودک انجام گرفت و با روشن شدن اهداف مصاحبه باوالدین کودک به سراغ جمع آوری اطلاعات درباره ی کودک در سه مرحله قبل از تولد، هنگام تولد و بعد از تولد، محیط خانواده کودک رفتم و در طی یک پرسشنامه از والدین و مصاحبه با کودک و والدین کودک اطلاعات گرفته شد.
1-2.قبل از تولد:
مادر کودک در سن 31 باردار شده است و دردوران بارداری مادر حرکت جنین در داخل رحم در همه زمان های رشد طبیعی بوده است .وجنین به طور طبیعی افزایش رشد خودرا داشته است و از لحاظ عاطفی آیا مادر و پدر علاقمند به فرزنددار شدن بودند که نظر والدین با این سوال مثبت بوده است. و مادر هیچ گونه مشکلات قبل از بارداری مانند بیماری عفونی، مسمومیت دارویی، نارسایی هورمونی، سوء تغدیه به خصوص در سه اول بارداری، ضربات وارده به شکم، افتادن یا پرت شدن، پرتو های خطرناک، مواد مخدر … را نداشته است.
2-2. هنگام تولد:
این کودک عوامل تولد زودرس را در هنگام تولد داشته است.
1.وزن کمتر از 5/2 کیلو گرم که وزن سپهر در هنگام تولد 800/1 کیلو گرم گزارش شده توسط پدر
2.و از همه مهم تر قبل اززایمان کیسه آب جنین پاره شده است و به همین دلیل کودک 1ماه جلو تر به دنیا آمده است.
وزن کودک به هنگام تواد 800/1 و دورسر کودک در بدو تولد 5/31 و از طرفی مادر زایمان اول کودک خود را با سزارین انجام داده است به علت جلوگیری از خفگی و کمبود اکسیژن به کودک و علائم 2فوق این عمل انجام گرفته است .
3-2.بعد از تولد:
و بعد از تولد کودک ،3 روز زردی غیرطبیعی داشته و این 3 روز کودک در یک دستگاه در بیمارستان نگهداری می شد که نشان از نارس بودن کودک می دهد. ……………..
فرمت فایل: WORD , PDF
تعداد صفحات: 7
مطالب مرتبط