تحقیق فرایند تولید رب گوجه فرنگی
مقدمه:
رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم و بوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود ۲۸% ودارای ph اسیدی در حدود۳/۴ می باشد. ۳%-۲% نمک به آن افزوده می شود و به دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد.
نوع بسته بندی آن معمولاًدر دو نوع یک کیلویی و نیم کیلویی است. رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ و طعم مطبوع می باشد.
فهرست مطالب:
مقدمه
رب گوجه فرنگی
مواد اولیه
مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
۱- شستشو
۲- بازرسی روی نوار (سورتینگ)
۳- خرد کردن و له کردن (پالپ)
۴- جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)
۵- تغلیظ در خلأ
۶- پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی
۷- فرآیند دمایی
نمودار خط تولید رب گوجه فرنگی
آزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگی
الف) آزمایشات فیزیکی
۱- َآزمودن تعیین مقدار مواد جامد محلول در آب( بریکس)
۲- آزمودن ناخالصیها (کاشی)
ب) آزمایشات شیمیایی
۱- آزمون PH
۲- آزمون نمک به روش ولهارد
طرز تهیه معرف کرومات پتاسیم
ج)آزمایشات میکروبی
۱- آزمون شناسایی باکتری ها و کپکها
۲- آزمون شمارش کپک با روش Haward
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی
در قالب فایل word و قابل ویرایش
فرمت فایل: doc
تعداد صفحات: 7
مطالب مرتبط