دانلود مقاله کشت توت فرنگی (در محیط هیدروپونیک) مقاله کشت هیدروپونیک توت فرنگی مقاله در مورد کشت توت فرنگی مقاله کشت بافت توت فرنگی آموزش کشت هیدروپونیک توت فرنگی مقاله کشت هیدروپونیک توت فرنگی کشت هیدروپونیک توت فرنگی pdf کشت توت فرنگی به روش هیدروپونیک کشت توت فرنگی در گلخانه هیدروپونیک اموزش کشت توت فرنگی به روش هیدروپونیک
مقدمه:
با افزایش رشد جمعیت در جهان، نیاز مردم به میوه ها و سبزیجات روز به روز افزایش می یابد. در حال حاضر از تکنولوژی نوین در تولید سبزیجات و میوه ها بهره گرفته می شود، تا نیاز جمعیت جهان را به این مواد غذایی ارزشمند پاسخ دهند. فعلاً در جهان از ضایعات صیفی و درختان، در گلخانه برای کشت خیار، گوجه فرنگی و توت فرنگی در راندمان های بالا استفاده می شود. کشت محصولات گلخانه ای بخصوص توت فرنگی اخیراً در کشورمان، ابعاد تازه ای پیدا کرده است و بویژه در چند سال اخیر به دلیل درآمد مطلوبی که برای تولید کننده گان دارد، توسعه مناسبی را به همراه داشته است.
با استفاده از گلخانه می توان محصول تازه و مرغوب را خارج از فصل عادی، هنگامی که هوای آزاد برای تولید مناسب نیست، پرورش داده و با قیمت مناسب به بازار عرضه کرد. در کشت گلخانه ای می توان با سیستم های مختلف کشت و آبیاری در مصرف آب صرفه جویی نمود. همچنین ارقام محصولات گلخانه ای که برای کاشت در فضای سرپوشیده تهیه شده است، فوق العاده پر محصول و مرغوب می باشد به همین جهت در صورت مساعد بودن شرایط و رعایت نکات فنی، می توان چندین برابر محصول در هوای آزاد برداشت نمود.
همچنین در سال های اخیر میوه توت فرنگی به عنوان یک میوه نوبرانه طرفداران زیادی پیدا کرده است، در این رابطه تولید کنندگان توت فرنگی تلاش زیادی برای بهبود کیفیت، بویژه رنگ طعم و مزه ی توت فرنگی از طریق استفاده از ارقام مرغوب و یا بکار گرفتن علم و تکنیک به عمل آورده اند. شناخت هر چه بیشتر این محصول و علاقمندی قشرهای مختلف جامعه به مصرف آن، باعث شده که توت فرنگی در اغلب باغات و باغچه های منازل پرورش داده شود، زیرا یکی از میوه های بسیار خوب برای کاشت در باغچه ها و باغات کوچک بوده و به این دلیل این میوه پرارزش و این گیاه پر محصول بیش از پیش مورد علاقه و توجه دوستداران باغ و باغبانی قرار گرفته است. با وجود این ما در سالهای اخیر شاهد کشت توت فرنگی در سطوح وسیع نیز بوده ایم.
میزان تولید سالیانه توت فرنگی به دو برابر در ۲۰ سال اخیر رسیده است و این میزان رقمی معادل ۲٫۵ میلیون تن (متریک) می باشد. بیشتر تولید در نیمکره شمالی صورت می گیرد(۹۸%) اما هیچ گونه محدودیت پتانسیلی و آب و هوایی برای گسترش آن در نیمکره جنوبی وجود ندارد.
ایالات متحده بزرگترین کشور تولید کننده توت فرنگی است که بیش از ۲۰% توت فرنگی جهان را تولید می کند و متعاقب آن کشورهای اسپانیا، ژاپن، لهستان، ایتالیا و جمهوری کره قرار دارند.
فهرست مطالب:
فصل اول
۱-۱: مقدمه
۱-۲ :مبدا و تاریخچه
۱-۲-۱: تاریخچه
۱-۲-۲: تاریخچه توت فرنگی در ایران
۱-۳: گیاهشناسی
۱-۳-۱: ریشه
۱-۳-۲: استولون
۱-۳-۳: برگ
۱-۳-۴: گل
۱-۳-۵: میوه
۱-۴: تغذیه توت فرنگی
۱-۴-۱: پتاس
۱-۴-۳: فسفر
۱-۴-۴: مواد کم مصرف یا میکروالمنت ها
۱-۵: ارقام توت فرنگی
۱-۵-۱: شناسایی و انتخاب ارقام
۱-۵-۲: مشخصات ارقام توت فرنگی
۱-۵-۲-۱: ارقام بهاره
۱-۵-۲-۲: ارقام همیشه بهار (چهار فصل)
۱-۶: ازدیاد توت فرنگی
۱-۶-۱: ازدیاد به روش جنسی (کاشت بذر)
۱-۶-۲: ازدیاد به روش غیر جنسی
۱-۶-۲-۱: ازدیاد به طریق تقسیم بوته
۱-۶-۲-۲: ازدیاد به وسیله ساقه های رونده (استولون)
۱-۷: سیستم های کاشت توت فرنگی
۱-۸: عوامل موثر بر روی رشد میوه
۱-۹: ارزش غذایی توت فرنگی
فصل دوم
۲-۱: مقدمه
۲-۲: تاریخچه
۲-۳: طبقه بندی سیستم های هایدروپونیک
۲-۳-۱: کشت در آب
۲-۳-۲: کشت در مواد دانه بندی شده
۲-۴: متغیرهای یک سیستم هایدروپونیک
۲-۵: انواع محیط های کشت هایدروپونیک
۲-۵-۱: مشخصات عمومی
۲-۵-۲: خصوصیات کلی یک محیط کشت
۲-۵-۳: ظرفیت تبادل کاتیونی
۲-۶: تغدیه گیاه در هایدروپونیک
۲-۶-۱: فرمول های محلول غذایی
۲-۵-۲: نمونه محلول غذایی
۲-۷: توت فرنگی در هایدروپونیک
۲-۷-۱: شرایط رشد
۲-۷-۲: نیازهای غذایی
۲-۷-۳: سیستم های مناسب کاشت
۲-۷-۴: کاشت
۲-۷-۵: فنون اختصاصی کاشت
۲-۷-۶: برداشت و نگهداری پس از برداشت
منابع و ماخذ
فهرست نگاره ها:
نگاره ۱-۱: ریشه توت فرنگی
نگاره ۱-۲: استولون توت فرنگی
نگاره۱-۳: برگ توت فرنگی
نگاره ۱-۴: ساختار گل توت فرنگی
نگاره ۱-۵: میوه ی توت فرنگی
نگاره ۱-۶: بذر توت فرنگی
نگاره ۱-۷: ازدیاد به طریق تقسیم بوته در توت فرنگی
نگاره ۲-۱: نمایی از کشت هایدروپونیک از نوع کشت در آب
نگاره۲-۲: کشت هایدروپونیک توت فرنگی
نگاره۲-۳: برداشت توت فرنگی
نگاره۳-۱: آماده سازی گلدانها برای کاشت هایدروپونیک توت فرنگی
نگاره۳-۲: بستر کشت پرلایت
نگاره ۳-۳: بستر کشت ذرات خرد شده نخل
نگاره ۳-۴: بستر کشت کوکوپیت
نگاره۳-۵: بدشکلی میوه در توت فرنگی
فهرست نمودار ها:
نمودار ۴-۱: اثر بستر های مختلف کشت بر عملکرد توت فرنگی در کشت هایدروپونیک
نمودار ۴-۲: اثر بستر های مختلف کشت بر حجم میوه توت فرنگی در کشت هایدروپونیک
نمودار ۴-۲: اثر بستر های مختلف کشت بر تعداد میوه توت فرنگی در کشت هایدروپونیک
نمودار ۴-۴: اثر بستر های مختلف کشت برتعداد برگ توت فرنگی در کشت هایدروپونیک
نمودار ۴-۵: اثر بستر های مختلف کشت بر سطح برگ توت فرنگی در کشت هایدروپونیک
نمودار ۴-۶: اثر بستر های مختلف کشت بر میزان کلروفیل برگ توت فرنگی در کشت هایدروپونیک
نمودار ۴-۷: اثر بستر های مختلف کشت بر میزان مواد جامد محلول میوه توت فرنگی درکشت هایدروپونیک
نمودار ۴-۸: اثر بستر های مختلف کشت بر اسید سیتریک میوه توت فرنگی در کشت هایدروپونیک
نمودار ۴-۹: اثر بستر های مختلف کشت بر میزان ویتامین ث توت فرنگی در کشت هایدروپونیک
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 31
مطالب مرتبط