پرسشنامه استاندارد فرایند چرخه یادگیری هفت گانه که توسط دارابی (1392) طراحی شده است، ابزاری استاندارد برای ارزیابی مهارت اعضای هیأت علمی در به کارگیری روش چرخه یادگیری هفت گانه شامل مراحل استنباط، مشارکت، اکتشاف، توضیح، بسط یادگیری، ارزیابی و توسعه یادگیری است.
چرخه یادگیری هفت گانه یکی از روشهای نوین آموزشی است که بر اساس مدلهای فعال یادگیری طراحی شده است. این روش به گونهای است که فرآیند یادگیری را در چندین مرحله مشخص و پویا تقسیم میکند، به طوری که دانشجویان از مرحله اولیه استنباط تا توسعه یادگیری درگیر فرآیندهای متنوع و عمیقی میشوند. این مدل، نقش فعالی را برای دانشجویان در فرآیند یادگیری قائل میشود و هدف آن، افزایش مشارکت و تفکر انتقادی در بین دانشجویان است.
پرسشنامه فرایند چرخه یادگیری هفت گانه که توسط دارابی (1392) تدوین شده است، به منظور سنجش مهارت اعضای هیأت علمی در اجرای این روش طراحی شده است. این پرسشنامه شامل 14 سؤال است که هریک از آنها یکی از مراحل چرخه یادگیری را مورد ارزیابی قرار میدهد. اساتید با پاسخ به این پرسشها، میزان مهارت خود در کاربرد مؤلفههای مختلف چرخه یادگیری هفتگانه را بیان میکنند.
پایایی
قابلیت اعتماد یا پایایی یک ابزار عبارت است از درجه ثبات آن در اندازه گیری هر آنچه اندازه می گیرد یعنی اینکه ابزار اندازه گیری در شرایط یکسان تا چه اندازه نتایج یکسانی به دست می دهد( سرمد و همکاران،۱۳۹۰). پایایی این پرسشنامه با محاسبه ی ضریب آلفای کرونباخ…… ( پایایی درون فایل)
روایی
اعتبار یا روایی با این مسئله سر و کار دارد که یک ابزار اندازه گیری تا چه حد چیزی را اندازه می گیرد که ما فکر می کنیم( سرمد و همکاران،۱۳۹۰).( روایی درون فایل)
روایی و پایایی: دارد
تفسیر و نمره گذاری: دارد ( به دو صورت تحلیل با اس پی اس اس و تحلیل بر اساس نمره گذاری)
فایل ورد: دارد
فایل پی دی اف: دارد
تعداد سوال: ۱۴سوال
تعداد مولفه: ۷ مولفه
تعاریف عملیاتی و مفهومی پرسشنامه: دارد
مدل پرسشنامه: دارد
تعداد صفحات: ۶
منبع: دارد
پرسشنامه کاملا استاندارد است
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 6
مطالب مرتبط