پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی استان قزوین
استان قزوین با مساحتی حدود 158200 کیلومتر-قریب به0/01 از مساحت کل کشور ،از شمال با استانهای مازندران و گیلان از غرب به استانهای همدان وزنجان ،از جنوب به استان مرکزی وازشرق به استان تهران محدود می باشد.
و جمعیتی قریب به یک میلیون نفر را در خود جای داده است .این منطقه از دیر باز مقصد وقبله گاه اهالی فرهنگ وهنر ودانش بوده است تنوع اقلیمی وقابلیت های آبی خاکی این استان امکان کاشت انواع محصولات گرمسیری وسردسیری رافراهم کرده .سابقه سکونت گزینی وتمدن 9 هزارساله وآثارباستانی وتاریخی چشمگیر که بیش از 11 / 0 آثار به ثبت رسیده در فهرست ملی کشور شامل می شود واز این نظر استان قزوین رتبه نخست را داراست ،درکنار طبیعت بکر وگونه گون،کوههای بلند،غارهای شگفت ،دره های عمیق ،باغهای هزار وپانصد ساله،دریاچه ها-تالابها-شالیزارهای سر سبز وصحرای خشک وکویری مجموعه کم نظیری از جاذبه های گردشگری را گرد آورده است.تاریخ وفرهنگ ایران را در آیینه استان قزوین ببینید.
ویژگیهای طبیعی و انسانی شهر قزوین
شهر قزوین در حوزه مرکزی ایران بین 48 درجه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ و35 تا 36درجه عرض شهر قزوین به دلیل داشتن ارتفاعات متعدد وبارندگیهای متوسط از نقاط معتدل کشور به شمار می رود.
بلندیهای رشته کوه البرز در جهات شمال شرقی وشمال غربی به صورت کوههای پراکنده این شهر را از دیگر شهرهای همجوار متمایز کرده است.
این منطقه در دامنه های رشته کوه البرز واقع شده وتمام قسمتهای شمالی وغربی آن کوهستانی می باشد .مرتفع ترین کوهها سیاهان با ارتفاع 4175 متر از سطح دریا وکی جین با 3500متر از سطح دریا وسفید کوه با2300 متر از سطح دریا محدوده مرکزی وشرقی شهر را تشکیل می دهد.
که شیب آن ازشمال غرب در جهت جنوب شرق امتداد وارتفاع پا یین ترین نقطه آن 1130 متر از سطح دریاست وبه همین دلیل شیب سطح آبهای زیرزمینی در جنوب شرقی شهر بالا بوده.
از نظرتوپوگرافی استان به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم می شود قسمت شمالی استان به لحاظ وجود ارتفاعات البرز کاملا کوهستانی بوده وازنظرجغرافیای واقلیم با بخش جنوبی که دشتی وتپه ماهوری است کاملا متمایز است .
منطقه قزوین به علت استقرار در حد فاصل فلات خشک مرکزی وقلمرو کوهستانی شمال غربی کشور از آب وهوای متنوعی برخوردار بوده وبر اساس سیستم اقلیم نمای آمبرژه متشکل از اقالیم زیر است.
1- آب وهوای بیابانی (در قلمرو جنوبی و شرقی دشت قزوین )
2 -آب وهوای نیمه بیابانی (در قلمرو مرکزی دشت قزوین)
3 -آب وهوای معتدل کوهستانی (در دامنه های وکوهها کم ارتفاع قلمرو غربی وجنوبی منطقه)
4 -آب هوای سرد کوهستانی (در فضاهای مرتفع شمالی وشمال غربی وجنوبی )
5 -آب وهوای گرم و نیمه مرطوب (در دره های شمال ،دره الموت تا دریاچه سد سفید رود)
فهرست مطالب:
تقسیمات اقلیمی جهان
تقسیمات اقلیمی ایران
آشنایی با استان قزوین
ویژگی های طبیعی و انسانی استان قزوین
تقسیمات اقلیمی استان قزوین
سیستم های تا ثیر گذار بر استان
ویژگی های اقلیمی ساختمان ها
بادهای عمده شهر قزوین
آمار آب و هوایی شهر
جهت استقرار خانه
استفاده از فضای زیر بام
ظرفیت حرارتی مصالح
مصالح مورد استفاده در این اقلیم
نقد فضا حسینه امینی ها
نقشه ها
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 47
مطالب مرتبط