دانلود مقاله استاندارد دانلود یک مقاله استاندارد دانلود مقاله حسابداری و استانداردها دانلود مقاله استانداردهای حسابداری دانلود مقاله در مورد استاندارد pmbok دانلود مقاله هزینه یابی استاندارد نمونه یک مقاله استاندارد مقاله استاندارد آزمون مایع ظرفشویی ترکیبات مایع ظرفشویی
–
–
استاندارد چیست؟
فهرست مطالب
استاندارد چیست؟ ۱
فواید استاندارد کردن: ۲
وظایف استاندارد ۲
شامپو ۵
ویژگیهای بنیادی سورفکتانتها ۸
کاربرد مواد فعال در سطح در شامپوی موی سر ۱۰
گروه سورفکتانتهای آنیونی ۱۰
گروه سورفکتانتهای غیر یونی ۱۰
سورفکتانتهای آمفوتری ۱۱
سورفکتانتهای کاتیونی ۱۱
آزمونهای یشامپو ۱۲
بستهبندی و نشانهگذاری: ۱۲
پایداری حرارتی ۱۳
پایداری مکانیکی ۱۳
اندازهگیری مواد فعال در سطح تام ۱۳
اندازهگیری مقدار نمک موجود در شامپو ۱۴
اندازهگیری مواد فعال آنیونی ۱۵
اندازهگیری مواد فعال آمفوتری و غیریونی و آنیونی به روش رزین ۱۵
اندازهگیری مواد فعال ۱۶
اندازهگیری فرمالائید ۱۶
محلول کار فرمالائید ۱۷
روش کار ۱۷
اندازهگیری PH 18
مایع ظرفشویی ۱۸
تکنولوژی فرمولاسیون مایع ظرفشویی ۲۰
شرایط ایمنی مصرفکننده ۲۱
مواد فعال در سطح surface Active Agents مصرفی درمایع ظرفشویی ۲۳
ملح سیدیک آلکیل بنزن سولفونیک اسید تولید مایع ظرفشویی ۲۵
املاح اتانول آمین الکیل بنزن سولفونیک اسید ۲۶
نحوه فرمولاسیون ۲۶
کابربرد گروه آنیونی سولفات گلیکول اتر الکلهای چرب (FAEOS) 29
الفااولفین سولفانات AOS 31
سورفوکتانتهای غیر یونی ۳۳
آمین اکساید ۳۵
فنی اسید کلوکامید ۳۷
اسید چرب گلوکامید ۳۷
کاربرد سورفوکتانتهای آمفوتری بتائینها در مایع ظرفشویی ۳۷
نقش آمیزه سورفکتانتها در مایع ظرفشویی در دیگر کشورها ۳۷
مواد محافظت پوست: ۴۰
مواد غلظت دهنده ۴۰
هیدروتروپها ۴۰
ویژگیهای فیزیکی ۴۱
ارزیابی عملکرد مایعات ظرفشویی ۴۱
آزمون مایع ظرفشویی ۴۲
۱)بو: ۴۲
۲)شکل ظاهری: ۴۲
۳)رنگ: ۴۳
۴)حلالیت: ۴۳
۵)بسته بندی: ۴۳
۶)نشانه گذاری: ۴۳
۷)پایداری حرارتی: ۴۴
۸)مواد اکسیدان ۴۴
۹)صابون ۴۴
۱۰)اندازه گیری PH 45
الکترود شیشه ای برای اندازه گیری PH 45
۱۱) درصد وزنی ماده فعال بر حسب ملح خنثی (حداقل) ۴۵
تیتراسیون به روشی دو لایه ای ۴۶
اساس کار ۴۶
روش کار ۴۶
صابون ۴۷
تهیه پایه صابون به روش جوشاندن در دیگ ۴۸
تهیه پایه صابون به روش پیوسته: ۴۹
تبدیل پایه به صابون قالبهای نهایی ۴۹
فرآیند آسیاب کردن ۵۰
آزمونهای صابون: ۵۱
۱) اندازه گیری کلروسدیم به روش ولهارد ۵۱
تعیین کلریدها به روش ولهارد ۵۱
۲) ترکیب و دوام ۵۲
۳) درصد رطوبت ۵۲
۴) اسید چرب ۵۲
۵) قلیایی سوزان (NaoH) 53
۶) نامحلول در الکل ۵۳
۷)نامحلول در آب ۵۳
۷) تیتر مخلوط اسید چرب ۵۴
کارهای جانبی ۵۴
۱) بررسی حضور A در بسته بندیها: ۵۴
۲) تعیین درصد خلوص اسید استیک ۵۵
شناسایی اوره: ۵۵
استاندارد لفظی است مبتنی بر نتایج استوار علوم، فنون و تجاررت بشری رشتهای از فعالیتهای عمومی که به صورت قواعد، مقررات نظامات به منظور ایجاد هماهنگی و وحدت توسعه تفاهم، تسهیل ارتباطات، صرفهجوی کلی در اقتصاد ملی حفظ سلامت ایمنی عمومی و گسترش صادرات بازرگانی داخلی، خارجی به کار میرود. استاندارد یعنی قانون، قاعده، اصل، ضابطه و امثال آنها و به طور کلی قواعدی که طبق اصول منظم و مرتبی انجام گیرد میگویند مطابق استاندارد است.
استاندارد همه چیز و همه جا وجود دارد حتی طبیعت هم استانداردهایی را دارد زیرا هرگز از قوانین و نوامیس خود خارج نمیشود هیچگاه از خار و خرما و از گندم و جو به عمل نمیآید. ضربالمثل، گندم ز گندم بروید جو ز جو نیز گویای این حقیقت است. امور اقتصادی و فنی و صنعتی به منظور پیشرفت زندگی مادی و ترقی جامعه بشری نیز به استاندارد نیاز دارد، لذا موسساتی در سراسر جهان در راه تهیه و تنظیم و اجرای استانداردها به صورت عملی میکوشند که آنها را موسسات استاندارد مینامند. استانداردهایی که این قبیل موسسات در سطح کشور تهیه میکنند به نام استاندارد ملی خوانده میشود و علاوه بر این سازمانهایی در سطح بینالمللی مهم هستند که با همکاری کارشناسان تمام کشورها استانداردها تهیه میکنند و مهمترین آنها سازمان بینالمللی استاندارد است که اکثر موسسات استاندارد کشورها از مجله ایران عرضه آن هستند و استانداردها بینالمللی با همکاری و نظر این موسسات توسعه سازمان بینالمللی استاندارد تهیه میشود.
فواید استاندارد کردن:
استاندارد کردن دارای فواید متعددی است، این فواید هم برای تولید کننده است و هم برای مصرفکننده از جمله فوایدی که در نتیجه رعایت استاندارد نصیب تولید کننده میگردد عبارتند از:
۱- کاهش تنوع
۲- افزایش سطح تولید
۳- تقلیل ضایعات
۴- بهبود کیفیت فراورده
۵- صرفهجویی در مصرف مواد، انرژی نیروی انسانی
۶- تسهیل در امور انبارداری و حمل و نقل
۷- گسترش بازرگانی خارجی و داخلی
و از جمله فوایدی، که نصیب مصرفکننده میشود شامل:
۱- مرغوبیت فرآورده، و اطمینان خاطر از دوام و ایمنی و کارآیی آن
۲- سهولت در سفارش و استفاده فرآورده
۳- پرداخت هزینه کمتر
۴- دسترسی آسان به قطعات و وسایل قابل تعویض در صورت نیاز
وظایف استاندارد
۱- تدوین استاندارد
طبق قانون موسسه استاندارد تنها مرجعی است که میتواند رسمی فرآورده را به استثنا مواد دارویی تعیین و آئین کار را تعویض کند. بدین ترتیب یکی از اساسیترین وظااف موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تدوین استاندارد ملی است. اصولی که در هنگام تدوین استاندارد مورد توجه قرار میگیرد عبارتند از:
– استاندارد بر پایه روشهای علمی و تجربی استوار است
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 60
مطالب مرتبط