این تحقیق در مورد نقش مهارتهای ارتباطی در تربیت می باشد و به بررسی این موضوع در روانشناسی می پردازد.
مقدمه
انسان موجودی اجتماعی است وهمین امر لزوم داشتن مهارت های ارتباطی را مشخصتر میکند. مهارت های ارتباطی به طور کلی شامل دو نوع مهارت کلامی و غیر کلامی میشوند. وجود این مهارتها در روابط بین فردی، کاری، تحصیلی و مکاتباتی بسیار ضروری است. مهارتهای ارتباطی قابل یادگیری بوده و میتوان با تمرین و آموزش آنها را در خود تقویت کرد. اما همین ارتباطات گاهی سبب آسیب میشوند پس باید درک عمیقی از فرآیند ارتباطات برای موفقیت در جنبههای مختلف زندگی داشته باشید.
عدم برقراری ارتباط موثر با دیگران میتواند به دلایل مختلفی چون عدم اعتماد به نفس و یا مشکلات دوران کودکی رخ دهد. ریشه یابی ناتوانی فرد در عدم برقراری ارتباط در جلسات مشاوره روانشناسی قابل بررسی است.
مهارت ارتباطی به توانایی فرد برای انتقال اطلاعات به دیگران به صورت موثر و کارآمد گفته میشود. مهارت ارتباطی عمیق و کارآمد میتواند باعث بهبود ارتباطات بین فردی و تجاری شود، در نتیجه رضایت از زندگی نیز افزایش پیدا میکند. اولین مرحله در ارتباط گرفتن با دیگران تولید اطلاعات و سپس پیدا کردن راهی برای رساندن اطلاعات به دیگران است. فرآیند برقراری ارتباطات صحیح علاوه بر اطلاعات، به شیوۀ انتقال آنها نیز بستگی دارد. هر کسی به شیوه خاصی از مهارت های ارتباطی برای انتقال پیام استفاده میکند. هر چه فرد بر دیگر مهارت های زندگی تسلط بیشتری داشته باشد، به شیوه بهتری با دیگران ارتباط برقرار میکند.
فهرست مطالب
مقدمه
اهمیت افزایش مهارت های ارتباطی در زندگی
مهم ترین مهارت های ارتباطی
مهارت نوشتاری
ارتباطات غیر کلامی
ایجاد دوستی و احترام
انتخاب روش مناسب برقراری ارتباط
مشکلات ناشی از نبود مهارت های ارتباطی
4 روش برای موفقیت در ارتباط
نکاتی برای افزایش مهارت های ارتباطی
مهارت های ارتباطی زوجین
مهارت های ارتباطی کودکان
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 13
مطالب مرتبط