این تحقیق در مورد شغل روانپزشکی می باشد و کلیه اطلاعات مربوط به شغل روانپزشکی، نحوه ورود ، درآمد ، بازار کار و آینده شغلی و … را بیان می نماید.
مقدمه
سالهای زیادی است که روانشناسی و روانپزشکی در دنیا جایگاه خاصی پیدا کرده است. از قرن نوزدهم به بعد بحثهای روانپزشکی اهمیت خاصی پیدا کرد و گسترش روانشناسی زمینه این توسعه را فراهم کرد. روانپزشکی در حال حاضر یکی از چالش برانگیز ترین و جذاب ترین مشاغلی است که افراد موفق در آن مشغول به کار هستند.
روانپزشک، پزشکی است که متخصص تشخیص و درمان بیماری های روانی یا روان درمانی می باشد.
همه روانپزشکان برای سنجش و درمان بیماری های روانی آموزش می بینند. روانپزشکان و متخصصان بهداشت روانی تنها کسانی هستند که مرجعیت تجویز دارو برای درمان بیماری های روانی را دارند. برخی از روانپزشکان متخصص در کمک به گروه سنی ویژه ای می باشند، مانند روانپزشک کودکان، که درمان گروه سنی کودکان یا نوجوانان را بر عهده دارند.
نقش هایی که دانش آموختگان روانپزشکی میتوانند برعهده بگیرند
الف-درمانگر
ب – مشاور
ج –آموزش دهنده
د- پژوهشگر
درمانگری مهمتریم هدف و دغدغه دانشجویان روانپزشکی به حساب میآید. اغلب افرادی که در این رشته تحصیل میکنند قصد دارند تا در آینده به درمانگری بپردازند. اما در کنار این موضوع میتوانند در امر مشاوره نیز حضور داشته باشند در حال حاضر تعداد زیادی از دانش آموختگان این رشته به مشاوره و راهنمایی در خصوص مسائل مختلف روانی میپردازند.
آموزش دهندهها نسبت به دو گروه اخیر در اقلیت هستند چرا که مباحث آموزشی تنها در دانشگاهها صورت میگیرد بنابراین میتوان به به دست آوردن معیارهایی که عمدتا تئوریک هستند در دانشگاهها و مراکز آموزشی نیز مشغول به تدریس شد البته در حال حاضر بسیاری از روانپزشکان همزمان هم در مطبهای خود فعالیت میکنند و هم امر آموزش را بر عهده گرفته اند و این موضوع بسته به تونایی و برنامه ریزی روانپزشک است.
فهرست مطالب
مقدمه
نقش هایی که دانش آموختگان روانپزشکی میتوانند برعهده بگیرند
رشته روانپزشکی برای چه کسانی مناسب است؟
وظایف روانپزشک
مهارت ها و توانمندی های لازم
موقعیت های شغلی و میزان درآمد
عادات روانپزشکان موثر و حرفه ای
تفاوت میان روانپزشک و روانشناس
ساعات کاری شغل روانپزشک
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 16
مطالب مرتبط