دانلود گزارش تخصصی اهمیت یادگیری علم زیست شناسی وکاربرد زیست نوین
چکیده:
اصطلاح بیولوژی (به انگلیسی: biology) از واژه یونانی βίος- بیوس «به معنی زندگی»، و پسوند λογία- لوژیا «به معنی مطالعه چیزی»، مشتق شدهاست. این واژه در آلمان در اوایل سال ۱۷۹۱ ممکن است از پسینسازی واژه قدیمیتر دوزیستانشناسی با حذف واژه دوزیستان، به وجود آمده باشد.
فرم لاتین این اصطلاح نخستین بار در ۱۷۳۶ زمانی که کارل لینه، از واژه biologi در کتاب Bibliotheca botanica خود استفاده کرد، ظاهر شده است.
اگرچه زیستشناسی در قالب مدرن خود پیشترفتهای بسیاری یافتهاست، اما علوم مرتبط و وابسته به آن، از زمانهای قدیم مورد مطالعه قرار گرفتهاند. فلسفه طبیعی در اوایل تمدنهای باستانی میانرودان، مصر، شبهقاره هند و چین مورد مطالعه قرار گرفت. با این حال، ریشههای زیستشناسی مدرن و گرایش به مطالعه طبیعت اغلب به یونان باستان برمیگردد.[۳] در حالی که مطالعه رسمی پزشکی به بقراط (حدود ۴۶۰ سال قبل از میلاد – حدود ۳۷۰ سال قبل از میلاد) برمی گردد، اما ارسطو (۳۲۲ سال قبل از میلاد – ۳۸۴ پیش از میلاد) گستردهترین سهم را برای توسعه زیستشناسی به کار گرفت. نقش برجسته او در تاریخچه جانوران و کارهای دیگری با تکیه بر طبیعتگرایی، و فعالیتهای تجربی دیگری که بر روی علت و معلولی زیستی و تنوع زندگی متمرکز بود، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مقدمه:
زیستشناسی از علوم طبیعی و دانش مربوط به مطالعه جانداران زنده است. این دانش به بررسی ویژگیها و رفتار سازوارهها، چگونگی پیدایش گونهها و افراد، و نیز به بررسی برهمکنش جانداران با یکدیگر و محیط پیرامونشان میپردازد. زیستشناسی شامل موضوعات وسیعی است که دارای تقسیمبندی بسیاری از مباحث و رشتههای مختلف است. از جمله مهمترین موضوعات آن عبارت از پنج اصل بههموابسته است که میتوان آنها را اساس زیستشناسی مدرن نامید
۱٫ سلولها به عنوان واحد اصلی حیات هستند.
۲٫ گونههای جدید و صفات موروثی، محصول فرگشت هستند.
۳٫ ژنها واحد اصلی وراثت هستند.
۴٫ ارگانیسمها محیط داخلی خود را برای حفظ یک وضعیت پایدار و ثابت، حفظ میکنند.
۵٫ موجودات زنده انرژی مصرف میکنند و آن را به صورت دیگری تبدیل میکنند.
فهرست
چکیده: ۲
مقدمه: ۳
اهمیت علم زیست شناسی ۴
زیست شناسی نوین ۷
ضرورت همکاری بین رشته های مختلف علمی با زیست شناسی: ۸
مشکل در کشف ارتباط بین یافته های مختلف است . ۹
از سوی دیگر باید از علوم دیگر در زیست شناسی بهره برد. ۱۰
مثالی در حوزه سلامت : ۱۱
چکونه می توان این تحول را ایجاد کرد ۱۲
مشکلات عمومی حل نشده در زیستشناسی ۱۳
نتیجه گیری: ۱۴
منابع: ۱۵
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 15
مطالب مرتبط