این پروپوزال درباره بررسی ارتباط سرمایه فکری و عملکرد بانک (کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه :
با مروری بر گذشته این نکته قابل اذعان است که در قرن بیستم، اقتصاد مبتنی بر صنعت بود. در این قرن هر شرکتی و هر کشوری که داراییهای فیزیکی و سرمایههای مادی و مشهود بیشتری داشت ثروت بیشتری تولید میکرد. اما قرن 21 اقتصاد مبتنی بر دانش است. به عنوان نمونه ستارامن و همکاران (2002) به نقل از کندریک یکی از اقتصاددانان آمریکایی بیان میکند که در سال 1925 نسبت داراییهای نامشهود به داراییهای مشهود 30 به 70 بود. اما در دهة 1990 به نسبت 63 به 37 افزایش یافت. استیوارت (1997) سرمایة انسانی را مهمترین دارایی سازمان تلقی میکند.
بنابراین انتظار میرود شرکتهایی که از سرمایه فکری و انسانی بالاتری برخوردارند عملکرد مالی آنها نیز بالاتر باشد. آثار سرمایه انسانی بر عملکرد واحد تجاری در شرکتهای خدماتی بسیار مهم تلقی میشود زیرا این شرکتها بیشتر بر ظرفیتها و منابع نامشهود متکی هستند (منشن و بنتیس ، 2013). از طرفی در طی دو دهة اخیر، افزایش رقابت تجاری و ظهور فنآوریهای جدید اطلاعاتی، منجر به پررنگتر شدن اهمیت داراییهای نامشهود به عنوان مهمترین عامل در ارزش گذاری شرکتها شده است (لو ، 2001).
اندازهگیری و گزارشگری داراییهای نامشهود یکی از موضوعات جذاب برای محققان حسابداری است و این جذابیت با افزایش تفاوت بین ارزش دفتری و ارزش بازار شرکتها بیشتر شده است (بیاتی ، 2005). نگرانیها در مورد عدم شناسایی داراییهای نامشهود، در حال افزایش است. این نگرانی ناشی از ماهیت محافظهکارانه معیارهای شناسایی دارایی و نگرانیها در مورد قابلیت اتکا استانداردهای اخیر حسابداری است (الیوییرا و همکاران، 2010).
بنابراین سطوح بالای عدماطمینان، توانایی شناسایی برخی داراییهای نامشهود را در واحدهای تجاری که در داراییهای نامشهود سرمایهگذاری میکنند، محدود میکند و این موضوع باعث میشود که اطلاعات صحیح به اشخاص برونسازمانی انتقال نیابد. این مشکل برای شرکتهایی که متکی بر دانش هستند، بیشتر نمود پیدا میکند. با این وجود میتوان گفت اطلاعات سرمایة انسانی دارای محتوای اطلاعاتی است. اطلاعاتی که راجع به شایستگی و صلاحیت کارکنان منتشر میشود با ارزش شرکت رابطة مثبت و معنیدار دارد.
افشای این اطلاعات منجر به تغییرات کوتاهمدت در ارزش بازار نمیشود (گامرسچلاگ ، 2013). سرمایة فکری سرمایهای فراتر از داراییهای فیزیکی و داراییهای مشهود است. امروزه سهم سرمایة فکری به دلیل دانش و اطلاعات و در نتیجه تولید ثروت در اقتصاد مبتنی بر دانش میتواند نقش مهمی در خلق ارزش افزوده و تولید ناخالص داخلی داشته باشد. به همین دلیل در سطح بنگاههای اقتصادی نیز عملکرد شرکتها میتواند تحت تأثیرداراییهای فکری و سرمایة انسانی قرار گیرد.
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 17
مطالب مرتبط