این پروپوزال در مورد امکان سنجی تصفیه فاضلاب در شبکه های جمعآوری (رشته عمران گرایش محیط زیست) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه:
از حدود یک صد سال پیش که رابطه میان اثر باکتریها و میکروبهای بیماریزا در واگیری و شیوع بیماریها آشکار شد، انسان به فکر تصفیهی آبهای آلوده افتاد. دلیل اصلی توسعه روند تصفیه فاضلاب و رسیدن این تکنولوژی به شکل امروزی را میتوان پیشرفت علم زیست شناسی و پزشکی دانست. پرداختن و توجه به این فن زمانی آغاز شد که انسان مجبور به جلوگیری از آلوده شدن منابع طبیعی آب، به ویژه رودخانهها و دریاچههای آب شیرین شد. بنابراین جهت جلوگیری از ورود فاضلاب تصفیه نشده به محیط زیست، مجاب به پیدا کردن روشهایی جهت تصفیه فاضلاب و تکامل این روشها شد.
با گذشت زمان و بویژه پس از جنگ جهانی دوم، در نتیجه توسعه شهرها و صنایع، خطر آلودگی محیط زیست و در نتیجه نیاز به تصفیه ی فاضلاب با شدت بی سابقهای افزایش یافت و همزمان با آن روشهای بسیاری برای تصفیه فاضلاب بررسی، پیشنهاد و به کار گرفته شد. در تکامل صنعت تصفیهی فاضلاب، روشهای طبیعی تصفیه را میتوان جزو قدیمیترین روشهایی دانست که به منظور تصفیه بکار گرفته شدهاند. همچنین به دلیل خاصیت کودی فاضلاب، استفاده از آن جهت آبیاری در زمینهای کشاورزی، از یک صد سال پیش در کشورهای اروپائی متداول بوده است.
فاضلاب خام همواره محتوی مواد آلاینده فیزیکی، میکروبی و شیمیایی است و در صورتی که به صورت خام و تصفیه نشده به محیط زیست تخلیه شود، سبب آلودگی منابع آب، زمینهای کشاورزی و به طور کلی محیط زیست میشود. خطرات ناشی از آلودگی محیط زیست نیز در نهایت از طریق چرخهی غذایی متوجه بهداشت و سلامتی انسان میشود.
شدت آلودگی آبها به وسیله فاضلاب و پساب زمانی آشکارتر خواهد شد که بدانیم هر متر مکعب از فاضلاب، 10 الی 40 متر مکعب آب سالم را آلوده میکند و تنها آبهای سطحی نیستند که در معرض آلودگیهای ناشی از فعالیتهای انسان قرار گرفتهاند بلکه تخلیه فاضلاب و پساب در زمین میتواند آبهای زیر زمینی را به شدت آلوده سازد. در بعضی شهرهای ایران در اثر این گونه آلودگیها، غلظت یون نیترات گاهی تا 3 برابر حد مجاز استاندارد جهانی می رسد.
با توسعه شهرها و رشد ناگهانی جمعیت و همچنین گسترش صنایع و کارخانهها، مسئلهی آلودگی محیط زیست روز به روز اهمیت بیشتری پیدا میکند با گسترش زندگی ماشینی و به علت توجه نکردن افراد به منافع عمومی، هر روز انواع بیشتری از آلودگی محیط زیست آدمیان و حیوانات را ناسالمتر و زندگی آنها را در معرض خطری جدیتر قرار میدهد. وجود فاضلابها یکی از عوامل اصلی آلودگی محیط زیست است، بنابراین بایستی فاضلاب تولیدی در مناطق مسکونی و صنعتی را جمعآوری نمود و برای پالایش به تصفیهخانههای فاضلاب منتقل نمود. جمعآوری فاضلاب از دیدگاههایی نظیر بهداشت همگانی، اختلال در نظم محیط زیست و آلودگی آبهای زیر زمینی، استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده لازم و ضروری است.
فهرست مطالب:
مقدمه
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق
سوالات تحقیق
فرضیات تحقیق
روش تحقیق
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 28
مطالب مرتبط