این پروپوزال در مورد ارزیابی ارتباط سلامت روانی و فرسودگی شغلی (ارشد رشته مدیریت) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه
همواره نحوه کار افراد و محیط آن میتواند بر روی سلامت روان ایشان تأثیرگذار باشد و در نتیجه باعث ارتقا یا افت کاری ایشان میگردد. زندگی لاجرم ما را در مواجهه با محرکهای تنش زا قرار میدهد و فشار روانی بسیار کم که فشار روانی خفیف نامیده میشود، میتواند به اندازه فشار روانی بسیار زیاد که فشار روانی بسیار شدید نام دارد برای ما نامطلوب باشد. همچنین، فشار روانی میتواند زندگی را سرشار از چالش و تهییج سازد.
هنگامیکه خواستهای یک موقعیت با تواناییهای ما کاملاً جور درآیند میتوانیم یک حالت شنگولی را که غرق شدن در کار نامیده میشود، تجربه کنیم. در این حالت حداکثر کارآیی را داشته و خود را با لذت در کارمان غرق میکنیم. اکثر تحقیقات نشان میدهند که نگرش خوش بینانه در مواجهه با فقدانها و شکستها، سلامت روان را بالا میبرد، در حالی که بدبینی تأثیر منفی بر آن دارد. افکار ما به طور زیادی بر مشکلات هیجانی و شخصی مان تأثیر میگذارند.
افکار منفی در خلق منفی و افسردگی رایج است و افکار مثبت در احساسات خوب و شاد نقش دارند. تجربیات نشان میدهد زمانی که ما در مورد موقعیتها به طرز خوشحال، غمگین و عصبانی فکر میکنیم، اغلب احساسات مربوطه به وجود میآیند. در بسیاری از بررسیها معلوم شده است که محیط بر کارکرد روانی ما تأثیر میگذارد.
فرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 21
مطالب مرتبط