دانلود طرح کامل تولید مربا از محصولات سر درختی دانلود طرح توجیهی تولید مربا طرح توجیهی تولید مربا طرح توجیهی تولید و بسته بندی مربا طرح توجیهی خط تولید مربا خط تولید مربا کارخانه تولید مربا فروش خط تولید مربا ماشین آلات تولید مربا طرح توجیهی تولید مربا مراحل تولید مربا در کارخانه
–
–
نام محصول : مربا و مارمالاد
ظرفیت : ۶۰۰ تن در سال
مواد اولیه عمده : انواع میوه سردرختی شامل به، سیب، بهارنارنج، آلبالو، زرشک، پرتقال، بالنگ، گیلاس، زردآلو، هلو، تمشک، زغال اخته، گلابی و .. ، شکر، اسیدسیتریک، جوهر لیمو،
تعداد اشتغالزایی : ۱۵ نفر
فهرست مطالب :
– معرفی محصول
– نام و کد محصول
– شماره تعرفه گمرکی
– ارائه استاندارد های محصول
– بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول
– موارد مصرف و کاربرد
– طبقه بندی محصول
– کالای قابل جانشین
– بسته بندی محصول
– مشخصات فنی و خواص محصول
– وضعیت عرضه و تقاضا
– بررسی ظرفیت بهره برداری
– وضعیت طرح های جدید
– بررسی روند واردات محصول
– بررسی روند مصرف
– بررسی روند صادرات محصول
– بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
– وضعیت تقاضا
– بررسی اجمالی تکنولوژی ،مواد اولیه و روش تولید
– مواد اولیه
– فرمولاسیون تهیه مربا
– مراحل تولید مربای صنعتی
– برآورد حجم سرمایه گذاری
– زمین
– محوطه سازی
– ساختمان سازی
– ماشین آلات و تجهیزات
– تاسیسات
– ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی
– وسایل نقلیه
– لوازم اداری
– هزینه های قبل از بهره برداری
– هزینه های پیش بینی نشده
– محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت
– میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و قیمت آن
– نیروی انسانی مورد نیاز
– محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرژی سالیانه
– استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت
– تعمیرات و نگهداری
– محاسبه اجزاء و میزان سرمایه در گردش
– هزینه های تولید سالیانه
– پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
– منابع و مراجع مطالعاتی
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: 46
مطالب مرتبط