تحقیق بررسی نقش هنر در آموزش و پرورش
چکيده:
گروهی از زبان هنری برای توسعه آموزش و پرورش، تعدادی نيز برای توسعه اقتصادی، سياسی و اجتماعی و مذهبی… استفاده می نما يند.
ارائه ی امور پرورشی به مخاطبین می بایست جذاب باشند منشأ این جذابیت بعد زیبایی شناختی ارائه ی آنهاست، چنانچه توجه به بعد زیبایی شناختی در اجرای امور تربیتی هماهنگ با تحولات و تغییرات اجتماعی و فرهنگی و… مخاطبین صورت پذیرد جذابیت و توسعه ی این امور را بدنبال خواهد داشت.
در فرایند های زیبایی شناختی، از دیدگاه تاریخی، عرف، سنتها و مقررات ویژه ای به وجود آمده است که خود هنرمندان و منتقدان هنری مورد بحث قرار می دهند. با تغییر فلسفه ی مسلط اجتماعی و محیط این مقررات و سنتها به چالش کشیده می شوند و هنر مندان فرایند های زیبایی شناختی جدیدی را خلق خواهند نمود. دراین مقاله ضمن بیان اهمیت و ضرورت توجه به درس هنر به نقش هنر قصه گویی، هنر نقاشی و خو شنویسی، رنگ ها، هنر موسیقی و شعر در توسعه فعالیت های امورتربیتی پرداخته ایم.
به طور کلی رويکردهای آموزشی و پرورشی هنر(پور محمد، 1382) عبارتند از: شناخت ويژگيهای روحی و روانی- پرورش تفکر منطقی و تفکر منعطف – پرورش خلاقيت – پرورش حس کنجکاوی و جستجو گری – پرورش حس زيباشناشی-(انتقال فرهنگ و مفاهيم اجتماعی، ايجاد و پايه ريزی سنتهای فرهنگی) اين رويکرد ها از اهداف بسيار مهم فعاليتهای تربيتی هم به شمارمی روند.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 17
مطالب مرتبط