این پروپوزال در مورد طراحی باغ موزه خرم آباد با تاکید بر هویت تاریخی – فرهنگی می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
بیان مسأله
اصل هنر درذات تمامی انسانهاست و نیاز انسان به هنرغیرقابل انکار است عقیده نیز درروح انسان است نیاز تواما به هنر و عقیده ترکیب زیبایی با حقیقت است ایران منشا هنر است و اسلام منشا عروج ایرانیت و اسلامیت ترکیب هنروعروج است اگرهنر باتکنیک آغشته گردد علوم هندسی پایه گذارمی گردد عروجی هنری ازبیتی مقدس بیت المقدس صورت گرفته است تقدس درعروج و هنری درخانه لذا بنا اصلی برای عروج است اگر این بنا به وسعت یک فرهنگ آغشته با عقیده باشد خود را درطراحی پارک موزه ایران زمین نمایان می سازد.
امروزه طراحی فضاهای سبز شهری و ترکیب و پیوند مؤثر آنها با نیازها و عملکردهای فرهنگی- تفریحی همانند موزهها، نقش مهمی در رشد و توسعهی فرهنگی شهر و جاذبههای گردشگری آن ایفاء میکند.
به طوری که موزههای معاصر میکوشند تا در بستری طبیعی، همراه با مناظر و چشماندازهای آن، به حفظ و نمایشِ میراث معنوی جوامع و برقراری تعاملات اجتماعی و تبادل افکار در محیطی آزاد و به دور از هیاهو و آشفتگیهای شهری بپردازند (سلیمانزاده،2:1392). باغهای تاریخی به عنوان میراث ملی و سندی با ارزش از هویت تاریخی و فرهنگی بیانگر رابطه تنگاتنگ میان تمدن و طبیعت هستند. هنر باغسازی در ایران قبل از هر چیز در نحوه آرایش گیاه، آب و معماری و نحوه تداخل آنها با یکدیگر تجلی می کند.
باغهای تاریخی از آثار مهم گذشته در شهر، به خاطر ارزشهای محیطی، زیبائی شناسی و فرهنگی بایستی به طور پویا و پیوسته مورد توجه قرار گیرند (بهبهانی،7:1384). در این میان شهر خرم آباد یکی از شهرهای با مظهر غنی فرهنگی و طبیعی است که وجود چشمههای فراوان و آثار تاریخی متعدد باعث به وجود آمدن مجموعهای از دیدنیهای طبیعی و تاریخی در شهر خرمآباد شدهاست.
وجود دریاچه کیو، سرابها و چشمهها در کنار آثار تاریخی مانند قلعه فلکافلاک، پل شاپوری، مناره آجری، سنگ نبشته و گرداب سنگی که خود مجموعهای از آثار تاریخی و طبیعی است مجموعهای بی نظیر را در شهر خرمآباد تشکیل دادهاست.درواقع به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی این شهر و وجود چشم انداز طبیعی مناسب این شهر، نیاز به ایجاد فضایی با محوریت فضای سبز که بیانگر فرهنگ اصیل این شهر باشد را ضروری می نماید. شهر خرمآباد در درهای خوش آب و هوا و پر آب قرار گرفتهاست. وجود چشمههای فراوان و آثار تاریخی متعدد باعث به وجود آمدن مجموعهای از دیدنیهای طبیعی و تاریخی در شهر خرمآباد شدهاست. (www.wikypedia.org)
هدف نهایی پژوهش آن است که آیا میتوان شاخصهایی را جهت کاربرد فناوریهای نوین در راستای ارتقای کیفیات فضایی معماری معاصر با حفظ مبانی هویتی معماری ایرانی- اسلامی تعریف کرد؟ بهره گیری از فناوریهای نو در ترکیب با عناصر و فرمهای بومی و سنتی، هماهنگی با شرایط اقلیمی، حفظ ارزشهای فرهنگی- اجتماعی و اصول معماری بومی و همچنین استفاده از فناوریهای ساخت و مصالح جدید در ایجاد هماهنگی، تضاد، شفافیت و…، بسته به شرایط مکانی زمانی، مهمترین شاخصهای ایجاد مطلوبیت در معماری معاصر ایران به شمار می آیند.
فهرست مطالب:
بیان مساله
پیشینه تحقیق
فرضیه ها
اهداف
اهداف کاربردی
جنبه نوآوری تحقیق
روش تحقیق
ابزار گردآوری اطلاعات
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
منابع و مآخذ
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 19
مطالب مرتبط