پروپوزال بررسی ارتباط یادگیری سازمانی و مدیریت استعداد کارکنان

این پروپوزال در مورد بررسی ارتباط یادگیری سازمانی و مدیریت استعداد کارکنان (رشته مدیریت) می‌ باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

پروپوزال بررسی ارتباط یادگیری سازمانی و مدیریت استعداد کارکنان

مقدمه:
امروزه در هر جامعه ای سازمانها کارکرد های مهمی را انجام می دهند و نقشی حیاتی در زندگی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و اداره ی امور جامعه بازی می کنند. از این رو جامعه ی امروزی برای کارایی سازمانها ارزش و اهمیت فراوانی قائل است.

بدون سازمانهای کارآمد و پویا جامعه ی امروزی نمی تواند به هدفهای خود دست یابد و نیازهای گوناگون خود را برآورده سازد (صبوری، 1388: 7). سازمانها امروزه دچار تغییرات شگرفی شده اند، رشد سازمانی و تبدیل سازمان از شکل بسته به موجودیتی زنده و تغییر الگوهای ثابت و از پیش تعیین شده ی سازمان به الگو های سازگار شونده و منعطف، نمونه هایی از تغییراتی می باشند که در سازمانها به وجود آمده است (هونگ، کو ، 1999 بنقل از قربانی زاده، 1387).

در این میان سازمانهای آموزشی به علت گستردگی، منحصر به فرد بودن و اهمیت در رشد و توسعه از اهمیت فوق العاده ای برخوردارند (رابینز ، 1374). سازمانهای آموزشی در محیطی پویا، پیچیده، پر ابهام و سنت گریز قرار دارند و دائما از محیط اطراف خود اثر می پذیرند و تغییر را به عنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر پذیرفته اند.

با درک این مهم که تغییر جزء جدا نشدنی و ذاتی دانشگاه های هزاره ی سوم شده است، قدرت سازگاری و انطباق با تحولات اخیر در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و آموزشی افزایش می یابد. از این رو داشتن نیروی انسانی توانا و کارآمد که بنیاد ثروت ملی و دارایی های حیاتی سازمان به حساب می آیند، منافع بسیار زیادی برای دانشگاه ها به دنبال خواهد داشت(سلطانزاده ، قلاوندی و فتاحی، 1391).

گرچه تحقق اهداف سازمان در گرو همکاری و تعامل همه ی اجزای سازمان است، نقش و جایگاه منابع انسانی ویژه و منحصر به فرد است (قهرمانی، 1388: 10). هدف پرورش منابع انسانی کسب حداکثر منابع، تقویت و بهبود بهره وری و استفاده-ی حداکثر از پتانسیل های کارکنان برای تحقق اهداف سازمانی است (گاراوان ، 2004) که این اهداف تحت پوشش استراتژی تحت عنوان استراتژی مدیریت استعداد تحقق می یابد.

بنابراین لازم است که سازمانها برای حفظ بقا همگام با تغییرات متحول گردند و استعداد کارکنان خود را همراستا با تغییرات در جهت دستیابی به اهداف سازمان هدایت نمایند (عسگری باجگرانی، شائبی و علامه: 1390). به علاوه، در یک سازمان برای توسعه ی هر امری نیازمند استفاده از استعداد های بالقوه کارکنان به عنوان سرمایه های فکری سازمانی هستیم.

در این راستا یکی از موثرترین عوامل، یادگیری سازمانی ، به عنوان راهکاری برای زدودن فقر اطلاعاتی می باشد (سبحانی نژاد، 1384 بنقل از علم بیگی، محمدی و مقیمی، 1391). یادگیری همواره وسیله ای مطمئن برای بهبود عملکرد و حل مشکلات سازمانی است و فقدان آن معضلات متعددی را در سازمان ایجاد می کند. به همین دلیل به منظور تربیت و تجهیز نیروی انسانی سازمانها و بهسازی و بهره گیری موثر تر از این نیروها، یادگیری همواره به عنوان تاثیر گذارترین عامل مد نظر است(چوپانی، 1391).

فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 30

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط