دانلود پاورپوینت طرح پرورش قارچ خوراکی
پاورپوینت طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت ۵۰ تن در سال،
مقدمه:
مواد پروتئینی، یکی از مهم ترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسانها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیر باز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین مورد نیاز انسان بوده است.
لکن در حال حاضر، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره، استفاده از گوشت قرمز بدلیل دارا بودن مقدار زیادی مواد چرب رو به کاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذایی ای که با داشتن مقدار کافی پروتئین، برای سلامتی زیان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سویا و قارچ خوراکی مهم ترین منابع پروتئین غیر حیوانی هستند که امروزه به طور وسیع مصرف میشوند. در این میان بازار مصرف قارچ خوراکی به دلیل افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به فواید و روش مصرف آن، روند رو به رشدی را تجربه میکند.
فهرست مطالب:
مقدمه
روش تولید
الف- تهیه بذر
ب- تهیه کمپوست
پ- کشت بذر
ت- رشد ریشههای قارچ
ث- خاک ریزی
ج- برداشت
توجیه اقتصادی طرح (جزئیات کامل هزینه ها)
پرورش قارچ در منزل
اتاق پرورش قارچ
تهیه بستر برای پرورش قارچ
طرز کاشت قارچ در اتاق پرورش
اسپر آماده کاشت
طرز کاشت اسپون
پوشاندن سطح بستر
شرایط برای پرورش و رشد قارچ
برداشت محصول
بسته بندی
انواع روشهای کشت قارچ صدفی
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 73
مطالب مرتبط