این فایل پاورپوینت شامل 131 اسلاید قابل ویرایش و در مورد آیین نامه پیشگیری و مبارزه با آتش سوزی در کارگاه ها می باشد.
بخشی از متن
ماده 2 : کلیه کارگاهها باید دارای وسایل و تجهیزات کافی پیش گیری و مبارزه با آتش سوزی بوده و در تمام ساعات شبانه روز اشخاصی را که از تعلیمات لازم بهرهمند و به طریقه صحیح استعمال وسایل و تجهیزات مربوطه آشنا باشند در اختیار داشته باشند.
تبصره 1- در نقاطی که مراکز آتش نشانی وجود دارد کارگاهها باید وسیله ارتباط با مراکز مزبور را در اختیار داشته باشند.
تبصره 2- هر کارگاه باید گزارش کلیه آتش سوزیهای کوچک و بزرگ خود و مواد و وسائلی که برای اطفاء آن به کار رفته و میزان خسارت مالی وارده را به اطلاع مرکز آتش نشانی محل و اداره کل بازرسی کار برساند.
ذخیره آب
ماده 3 : برای خاموش نمودن حریقهای احتمالی در هر کارگاه باید آب با فشار کافی تأمین گردد و در صورت عدم وجود ارتباط با لوله کشی شهر از لحاظ تأمین آب با نظر مقام صلاحیتدار و پیشبینی حداکثر وسعت آتش سوزی در کارگاه به تهیه ذخیره آب کافی اقدام شود.
لوله ها و شلانگ های آب آتش نشانی
ماده 4 : لولههای اصلی آب آتش نشانی و شلانگاه بایستی پیوسته آماده برای استفاده بوده و به نحوی قرار گرفته و یا محافظت شود که حرکت وسائط نقلیه صدمهای به آنها وارد نیاورد و در مواردی که بر حسب ضرورت شلانگاه در عرض جاده یا معبر وسائط نقلیه عبور داده میشود بایستی پلهای مخصوص برای محافظت آنها تهیه و بر روی آنها گذاشته شود تا عبور وسائط نامبرده از روی پلهای مذکور انجام گرفته و آسیبی به شلانگها و در نتیجه اختلالی در کار مبارزه با آتش سوزی وارد نیاید.
ماده 5 : برای جلوگیری از یخ زدن آب در لولههای اصلی و شلانگها در زمستان باید اقدامات احتیاطی از قبیل دفن و عایق پیچی لولههای اصلی و خالی کردن شلانگها پس از استعمال و غیره به عمل آید و در نقاط سردسیر که احتمال انجماد آب در مخازن و لولهها بیشتر است بایستی مخازن آب زیرزمینی بوده و از تلمبه استفاده گردد. و شیرهای آب باید حداقل در عمق 25 سانتی متر در حوضچههای مخصوص قرار داده شود و دریچه سرپوش آنها عایق و آب بندی شده تا آب برف و باران در داخل آنها نفوذ ننماید.
تبصره – برای جلوگیری از انجماد آب در شیرهای آب آتش نشانی شیر احتیاط آن را باید در طی زمستان هفتهای یک مرتبه باز و آب موجود را تخلیه نمود.
ماده 6 : برای اطمینان از حاضر به کار بودن لولههای اصلی آب آتش نشانی آزمایش ماهیانه آنها جهت تمیز شدن از رسوبات و گل لای ضروری میباشد.
ماده 7 : کلیه سرقفلها در شلانگها و لولههای آبگیری لولههای آب آتش نشانی در کارگاهها باید حتی المقدور از نوع و اندازه ای که در مرکز آتش نشانی محل به کار میرود انتخاب شود. تا در صورتی که از مرکز مذکور استمداد شود اشکالی پیش نیاید.
ماده 8 : شلانگهایی که برای اطفاء حریق در محوطه باز کارگاهها بکار برده میشود بایستی اقلاً از شلانگهایی به قطر 5/63 میلیمتر (5/2 اینچ) و سر لولههای به قطر از 19 تا 4/25 میلی متر (از تا 1 اینچ) با در نظر گرفتن فشار آب انتخاب گردد.
ماده 9 : شلانگهاییکه در داخل ساختمان برای مبارزه با حریق به کار برده میشود بایستی از نوع شلانگهای قرقره اقلاً از 4/25 تا 4/44 میلیمتر یا (1 تا 1 اینچ) و سر لولههای به قطر از 5/9 تا 7/12 میلیمتر ( تا اینچ) با در نظر گرفتن فشار آب انتخاب گردد.
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 131
مطالب مرتبط