این تحقیق در مورد چین خوردگی می باشد و مفهوم ، اجزاء ، انواع و مکانیزم انواع چین خوردگی ها را مورد بررسی قرار می دهد. این پروژه به دانشجویان رشته های محیط زیست ، زمین شناسی ، جغرافیا و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد.
مقدمه
چندین روش مختلف برای تشکیل چینها پیشنهاد شده است. مهمترین وجه تمایز این روشها در این است که آیا یک لایه برای شکل گیری چین بطور موثر برابر تنشهای اعمال شده به موازات آن واکنش نشان داده و یا اینکه در برابر تغییر شکل و یا تغییر مکان ایجاد شده در خارج از لایه و مورب نسبت به آن بیتفاوت عمل کرده است. بطور کلی چهار نوع چین خوردگی اصلی ممکن است تشخیص داده شود، ولی این چهار نوع چین خوردگی ، حالات انتخابی است و حالات حد واسط یا ترکیب چند حالت فراوان است.
مفهوم چین ها
هنگامی که یک سطح اولیه بر اثر دگردیسی ، خمیده و یا منحنی میشود ساختاری به نام چین تولید میشود. شکستگیها از دگردیسی شکننده سنگها به وجود میآید که موجب شکستن کامل آنها در طول سطوح مجزا میشود، اما چینها نمایش دگردیسی « شکلپذیر » سنگها است که تغییرات تدریجی اما پیوستهتری را در وضعیت فضایی و درونی تولید میکند، به گونهای که سنگ خود را با دگردیسی سازگار میکند. چنین دگردیسی با نفوذتر از تغییر شکلی است که موجب گسلش میشود.
فهرست مطالب
مقدمه
مفهوم چینها
اجزای چینها
انواع چینها
تقسیم بندی چین ها
تقسیم بندی هندسی چین ها
تقسیم بندی چین ها بر مبنای زاویه دو وجهی چین
تقسیم بندی چین ها بر مبنای تغییرات عمقی آنها
تقسیم بندی چین ها بر حسب ضخامت چینه ها
تقسیم بندی چین ها براساس خطوط هم شیب
چین های متفرقه
مکانیسم چین خوردگی
بر اساس جهت بسته شدن چین
بر اساس وضعیت صفحه محوری
بر اساس زاویه میان یالی
بر اساس طبیعت نیمرخ چین
انواع چینها در حالت سه بعدی
مکانیزم چین خوردگی
رابطه میان چینها ، گسلها و برشهای شکل پذیر
انواع چهار گانه اصلی چین خوردگی
چین خوردگی در اثر خمشی
چین خوردگی جریانی
چین خوردگی لغزشی
چین خوردگی بر اثر حرکات قائم
دینامیک چین خوردگی
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 18
مطالب مرتبط