مقاله تجربه آموزشی معلم ابتدایی

مقاله تجربیات معلم ابتدایی دانلود مقاله تجربه آموزشی معلم ابتدایی تحقیق تجربه آموزشی یک معلم ابتدایی تجربه های آموزشی یک معلم ابتدایی تجربه ی آموزشی یک معلم ابتدایی تجربه های آموزشی معلم ابتدایی تجربه های معلم ابتدایی مقاله تجربه معلم ابتدایی مقاله تجربیات یک معلم اول ابتدایی مقاله تجربیات یک معلم ابتدایی مقاله در مورد معلم ابتدایی مقاله درباره تجربیات یک معلم ابتدایی دانلود مقاله تجربیات معلم ابتدایی

Paper experienced primary school teacher training

 

مقدمه
یکی از مشکلات مهم و اساسی در نظام آموزش و پرورش خصوصاٌ در کشور ما، به کار نگرفتن روش های تدریس نوین در آموزش است. به همین سبب کیفیت آموزشی از سطح مطلوب برخوردار نیست و دانش آموزان علاقه زیادی به تحصیل نشان نمی دهند. یکی از دلائل آن عدم آشنایی معلمان با روش های نوین تدریس در ادبیات فارسی است. استفاده از روش تدریس فعال وهمگام با روزروش های تدریس معلم را ویژگی خاص می بخشد یکی از هدف های من در تدریس به کار بردن روشهای نوین تدریس زبان وادبیات فارسی واستفاده آنها در کلاس وغنا بخشیدن به محتوای دروس وحرفه ای با ر آوردن معلمان وخدمت به اعتلای کیفیت آموزش وپرورش میهن عزیز اسلامی بوده است.به عقیده من معلم بایدباروشهای مختلف تدریس آشنا باشد و باید بدانددر کدامین موقعیت آموزشی از کدامین روش استفاده نماید.

« توسعه » در روند تکاملی جوامع پویا و زنده جاری است ، این توسعه دارای زیر مجموعه هایی از قبیل : توسعه اقتصادی ، توسعه سیاسی ، توسعه فرهنگی و… می باشد که همگام باهم در توسعه همه جانبه یک جامعه نقشی اساسی برعهده دارند .

در آغاز هزاره سوم نقش « فناوری اطلاعات » به مثابه شالوده دهکده جهانی و به عنوان یکی از شاخص های بلامنازع توسعه امری پذیرفته شده و بدیهی است و جهان امروز شاهد تحولی عظیم در زمینه فناوری است .

امروز ما در عصر انفجار « دانش و اطلاعات » به سر می بریم . اطلاعات موجود هر سه یا چهار سال دو برابر می شود . حجم اطلاعات بر روی اینترنت در طول سال های گذشته به پنج میلیارد صفحه رسیده است . یعنی اطلاعات بشر در طول این شش سال هر هجده ماه دو برابر شده است . « ورمن » می گوید : اطلاعات ارائه شده در یک نسخه روزنامه نیویورک تایمز بیش از کل اطلاعاتی است که یک انسان قرن هفده در انگلیس به طور متوسط در طول عمرش به دست می آورد . از طرف دیگر اقتصاد جدید عبارتست از داد و ستد دانش یعنی چارچوب های کلاسیک توسعه از سرمایه محوری به دانش محوری تغییر یافته است . قدرت تفکر و دانایی به عنوان با ارزش ترین دارایی سازمان ها تلقی می شود . سازمان ها به طور فزاینده ای به دانش و فناوری اطلاعات وابسته می شوند . « پیتر دراکر » می گوید : ترکیب نیروی کار در آینده از نیروی کار فیزیکی به نیروی کار دانشی تغییر می یابد . وی اصطلاح « کارگران دانشی » (۶) را در این مورد به کار می برد .

در مقایسه جهان امروز با جهان صد سال قبل می بینیم که تغییرات و تحولات چشمگیری در زمینه های مختلف زندگی انسان رخ داده است . اما به قول ابراهیم زاده : « اگر ما یک مؤسسه آموزشی صد سال قبل را با مؤسسات آموزشی فعلی مقایسه کنیم ، متأسفانه تفاوت چشمگیری احساس نمی کنیم . طرز چیدمان صندلی ها ، محل قرار گرفتن معلم ، تخته سیاه و .. همانی است که صد سال پیش هم بود . یادگیرندگان در هر سطحی پشت سر هم نشسته اند و آنچه معلم می گوید با شتاب و هیجان با همان نوشت افزار در دفتر های خود می نویسند و خود را برای امتحان آماده می کنند . یعنی نظام آموزشی ما به خاطر سنتی بودن مناسبت چندانی با تحولات پیش آمده ندارد .


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 68

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط