فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران

فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران (دانلود پاورپوینت رشته کشاورزی و صنایع غذایی) در قالب پاورپوینت powerpoint و قابل ویرایش و در ۲۵ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از عناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.

فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران

فناوری تولید و فراوری زعفران در ایران

فهرست مطالب:
مقدمه
عمده ترین واردکنندگان زعفران ایران
مصارف زعفران
گونه های وحشیCrocus شناسایی شده در ایران
نیازهای اقلیمی
تکامل گل و مراحل مختلف رشد گیاه زعفران در یک دوره یکساله
انتخاب بنه
زمان کشت
تراکم بوته و روش کشت
آبیاری
کوددهی
وجین و مبارزه با علفهای هرز
اجزاء عملکرد زعفران
ارزش تغذیه ای برگ زعفران در دامپروری
آفات
بیماریها
برداشت
خشک کردن
مقایسه میزان قدرت رنگی نمونه های زعفران خشک
آلودگی زدایی تیره با مایکروویو
تأثیر ۴ روش خشکانیدن بر قدرت رنگی زعفران
نتیجه


راهنمای استفاده:

مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته کشاورزی و صنایع غذایی
مناسب ارائه دانشجویی
در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش


تمام مقالات و مقاله و مقاله ها و پرسشنامه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 25

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط