کاشت زعفران در اواخر خرداد تا اواخر مهرماه انجام میشود. پیاز زعفران در عمق 10 تا 15 سانتیمتری خاک کاشته میشود. داشت زعفران شامل آبیاری، وجین، سله شکنی و مبارزه با آفات و بیماریها است. زعفران در اواخر آبان تا اواخر آذرماه گل میدهد و باید صبح زود قبل از طلوع آفتاب برداشت شود.
بخشی از متن پاورپوینت :
این نوع کشت مرسومترین و قدیمیترین روش کشت است، که دراین مقاله به آن میپردازیم: کشت بین درختان با شرایط به خصوصی قابل انجام است. کشت در زمین هم به صورت دستی و سنتی امکانپذیر است و هم با ماشینآلات کشت زعفران و به صورت مکانیزه انجام میشود.
کاشت گلخانهای
این نوع کشت به عنوان جدیدترین شیوه ی کشت بهحساب میآید : کشت هیدروپونیک یا آبکشت، نوعی از کشت است که از آب به همراه مواد بی اثر مثل پرلیت، به عنوان بستر کشت استفاده میشود.
کشت ایروپونیک زعفران یا هواکشت نوعی کشت گلخانهای بدون بستر است. که در مقاله ی دیگری در مورد این نوع از کشت گلخانه ای زعفران صحبت کرده ایم.
در این نوع کشت، ریشه در هوا معلق است و با اسپری آب به طور مداوم مواد غذایی به آن میرسد. کشت فوگ پونیک بهروزترین شیوه ی کشت میباشد که در عمل مشابه کشت ایروپونیک است و نیاز به بستر کشت ندارد، اما بااین تفاوت که عناصر غذایی به شکل بخار به ریشه گیاه داده می شود.
فهرست مطالب :
کاشت خاکی زعفران
کاشت گلخانهای
کاشت در منزل
آب و هوای مناسب کشت زعفران کدام است؟
ویژگی زمین در کاشت زعفران
کی زعفران بکاریم؟
شخم اولیه زمین
کلوخ شکنی
کوددهی پایه
فواید مصرف کود دامی برای زعفران
کود آمونیوم فسفات
مقدار دقیق کودهای مورد نیاز پیش از کشت چقدر است؟
تسطیح مزرعه زعفران
مضرات تسطیح و هموار نکردن زمین
نقره کردن و سورت کردن پیازها
ضد عفونی پیاز زعفران
انتخاب روش کاشت زعفران در زمین کشاورزی
کشت کپهای دستی
کشت تسبیحی
کشت ردیفی با دستگاه کاشت زعفران
کشت نواری معمولی با تراکم 3 تا ۴ تن در هکتار
جدیدترین روش کشت زعفران ( کشت آرمانی زعفران )
آبیاری
تغذیه پیاز دختری
وجین
مقابله با آفات و بیماری ها
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 35
مطالب مرتبط