طرح درس و روش تدریس علوم هفتم فصل 12 سفره سلامت
در این فصل دانش آموزان با مفاهیم و دانش اساسی درباره تغذیه سالم آشنا میشوند. مفاهیم این درس به دانش آموزان کمک میکند در انتخاب مواد خوراکی دقت کنند و بدانند که چگونه میتوانند با انتخاب درست مواد خوراکی، سلامت خود را حفظ کنند.
فعالیتها، گفت و گو کنید و سایر کادرهای این درس به منظور تعمیق آموختههای قبلی و جدید و همچنین گسترش این آموختهها و کاربرد آنها در زندگی روزمره، تدوین شدهاند.
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 12 صفحه ای آورده شده است. این فایل در دو قالب ورد و پی دی اف تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس:
✅ انواع مواد مغذی و تأثیر آنها را در حفظ سلامت بدن گزارش کنند.
✅ اصول تغذیه سالم را گزارش کنند وآن را در زندگی فردی خود به کار گیرند.
✅ مثالهایی از ارتباط بین غذا و فرهنگ در محل زندگی خود گزارش کنند.
فرمت فایل: WORD , PDF
تعداد صفحات:
مطالب مرتبط