دانلود گزارش کارآموزی شرکت ماکارونی مانا گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی گزارش کارآموزی شرکت ماکارونی گزارش کار بازدید کارخانه ماکارونی گزارش بازدید از کارخانه ماکارونی گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی مهسان سایت شرکت ماکارونی مانا استخدام شرکت ماکارونی مانا مدیر عامل شرکت ماکارونی مانا کارخانه ماکارونی مانا
گزارش کارآموزی شرکت ماکارونی مانا
فهرست مطالب تاریخچه و مقدمه
فصل اول
خلاصه ای از فرآیند تولید ماکارونی
فصل دوم
۱-۲- گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی
۲-۲- انواع ماکارونی
۳-۲- ارزش غذایی فرآوردههای ماکارونی
فصل سوم
مواد اولیه مورد استفاده
۱-۳- سمولینا
۲-۳- آب
۳-۳- تخم مرغ
۴-۳- مواد افزودنی مجاز
۵-۳- نمک
۶-۳- ال سیتئین هیدروکلراید
۷-۳ منو و دی گلیسرید
۸-۳- بتا کاروتن
۹-۳- ویتامین C
۱۰-۳- پودر اسفناج یا آب اسفناج
۱۱-۳- ویتامین گروه B
فصل چهارم
ساخت ماکارونی
۱-۳- روشهای ساخت انواع ماکارونی
الف: روش غیر پیوسته
ب: روش پیوسته
۲-۳- بخش دوم: انتقال دهنده
الف: انتقال دهندههای افقی
ب: انتقال دهندههای عمودی
فصل پنجم
۱-۵- خشک کردن
الف) خشک کردن اولیه
ب) خشک کردن میانی
ج) خشک کردن نهایی
۲-۵- یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز
۳-۵- منحنی خشک کردن و نمودار آن
فصل ششم
گرمخانههای ماکارونی
فصل هفتم
بسته بندی و برش
فصل هشتم
نگهداری و انبار کردن محصول
فصل نهم
بهداشت کارخانه
فصل دهم
۱-۱۰- موقعیت کارخانه
۲-۱۰- بحث و نتیجه گیری
۳-۱۰- پیشنهادات
۴-۱۰- منابع و ماخذ
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 59
مطالب مرتبط