دانلود مقاله گندم

دانلود پاورپوینت گندم پاورپوینت زراعت گندم پاورپوینت برای گندم پاورپوینت های گندم مقاله کارآفرینی کاشت گندم مقاله گندم دانلود مقاله گندم مقاله درباره گندم مقاله در مورد گندم مقاله کاشت گندم مقاله در مورد سن گندم مقاله اقتصاد گندم مقاله کشت گندم مقاله انگلیسی در مورد گندم مقاله گندم pdf دانلود مقاله در مورد گندم

 

Wheat

 

مقاله گندم
فهرست مطالب
مقدمه‌ای بر تجزیه و تحلیل فیزیلوژیکی – بوم شناختی عملکرد گندم ۱
مناطق کشت و میزان تولید گندم ۱
عملکرد گندم در نواحی مختلف و روند تاریخی ۴
ثبات عملکرد ۶
نمو گندم ۸
مراحل یا دوره های اصلی نموی ۸
ارتباط با اجزاء عملکرد ۱۰
هدف ۱۱
پویائی‌های آغازش و ظهور اندام‌های رویشی و زایشی ۱۱
ظهور برگ ۱۳
روابط درونی بین آغازش پریوموردیا و ظهور برگ ۱۶
پنجه دهی ۱۶
نمو و بقا گلچه ۱۸
پروتکل شدن دانه ۲۰
عوامل اصلی موثر ب طول مدت مراحل نموی ۲۱
عوامل موثر بر وزن تک دانه ۲۴
عوامل موثر بر سرعت دانه رشد دانه ۲۵
مقاله گندم
مقدمه‌ای بر تجزیه و تحلیل فیزیلوژیکی – بوم شناختی عملکرد گندم
اهمیت جهانی گندم
حدود ۳۵۰۰۰۰  گونه گیاهی شناخته شده وجود دارد اما تنها ۲۴ گونه آن ۰یعنی ۰۰۷/۰ درصد از کل گونه‌های گیاهی موجود) برای رفع احتیاجات انسان برای غذا و الیاف به عنوان گیاه زراعی استفاده  می شوند (ویتور ، ۱۹۸۰) به دلیل وابستگی شدید ما به تعداد معدودی از گونه‌های گیاهی ، رفاه بشر در آینده به شدت در گرو میزان شناختی است که ما درباره تولید و تطابق پذیری بالقوه این گیاهان کسب می‌کنیم  (ایوانز ۱۹۷۵،) نه تنها تعداد این گونه‌های مورد استفاده  بسیار محدود است بلکه سهم آنها در مجموع تولید نیز به یک میزان نیست. گندم نان بی‌شک در بین گیاهان انگشت شماری که به عنوان منابع غذایی در سطح گسترده‌ای می‌شوند نقش عمده‌ای ایفا می‌کند و احتمالا محوری برای شروع کشاورزی بوده است.
 مناطق کشت و میزان تولید گندم
گندم نان بین تمامی گیاهان زراعی بیشترین سطح زیر کشت را در جهان به خود اختصاص داده است ( بریگل و کورتیس، ۱۹۸۷، کنت و ایورس، ۱۹۴۴، اسلافر، ساتوره و آندره ۱۹۹۴) تقریبا یک ششم از کل زمین های زراعی جهان زیر کشت گندم است. در بین سالهای ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۵ این سطح حدود ۲۲۳ میلیون هکتار و میزان تولید آن حدود ۵۴۵ میلیون تن بوده است ( داده ها از سازمان خوار و بار جهانی ۱۹۹۵-۱۹۸۸) نه تنها خود این اعداد نمایانگر بزرگترین سطح و بیشترین میزان تولید در مقایسه با دیگر گیاهان زراعی هستند بلکه اگر به جای کل ماده خشک تولیدی میزان کل پروتئین را در نظر بگیریم تفاوت نسبی بین گندم با برنج و ذرت حتی بیشتر هم خواهد شد. ( فیشر ۱۹۸۴) سطح زیر کشت و تولید گندم برای رسیدن به مقادیر کنونی نسبت به ابتدای قرن ۲۰ افزایش چشمگیری یافته است ( اسلافر، ساتوره و آندره ۱۹۹۴)


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 30

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط