دانلود گزارش کارآموزی در بیمارستان امدادی دانلود رایگان گزارش کارآموزی حسابداری در بیمارستان دانلود گزارش کارآموزی حسابداری در بیمارستان دانلود گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر در بیمارستان دانلود گزارش کارآموزی حسابداری بیمارستان گزارش کارآموزی تاسیسات بیمارستان
–
–
گزارش کارآموزی در بیمارستان امدادی
فهرست مطالب
تقدیر و تشکر
فهرست
پیشگفتار
فصل اول تاریخچه
سازمان اداری و قوانین
قانون تبدیل اداره کل بهداری به وزارت بهداری
آیین نامه اجرای قانون تمرکز مؤسسات صحیحی مملکت
آمار پزشکان کشور از سال ۱۳۰۰ تا ۱۳۳۰
روش درمان نوین
چگونگی تحصیل طب
طب اروپایی
کارکنان شاغل در فیزیوتراپی
آموزش پزشکی جهت بانوان
متخصصین
دانشگاه تهران (تالار تشریح)
قانون طبابیت
فصل دوم
چارت سازمانی بیمارستان امدادی ابهر
تاریخچه و خلاصه ی از فعالیت های بیمارستان واحد سوابق تاسیس
اهداف اختصاصی
لیست داده های موجود
شیوه های مدیریت و ساختار سازمانی
مدیریت بیمارستان درونی
مدیریت بیمارستان در ایران
فصل سوم
ارائه مشکل کلی از فعالیتهای حسابداری و صورتهای مالی
ماهیت حسابداری
نحوه ثبت حسابها در حسابداری
تنخواه گردان
کنترل داخلی سیستم حقوق و دستمزد
ترازنامه
نحوه درخواست اعتبار
اهمیت انبارداری
تعریف انبار
وظایف مسئول انبار
وظایف انباردار
مزایای سیستم انبارداری صحیح
انواع پالتها
نکات مهم درباره طبقه بندی کالا
تعرف و هدف از کدگذاری
انبارگردانی
روشهای انبارگردانی کالا
حواله انبار
نحوه درخواست به صورت نمودار
درخواست خرید
روابط و وظایف انبار با سایر واحدها
فصل چهارم
نتیجه گیری
منابع و مأخذ
۱ ) کتابخانه بیمارستان امدادی ابهر
۲ ) مدیریت امور عمومی – روابط عمومی بیمارستان
۳ ) اصول حسابداری – تألیف ویدا مجتهدزاده
۴ ) کتاب پیشرفته های پزشکی
۵ ) دفترچه راهنمای بیمارستان امدادی ابهر
۶ ) کتاب نظام پزشکی
پیشگفتار :
پس از جنگ جهانی اول که بین سالهای ۱۹۱۴ تا ۱۹۱۸ مسیحی اتفاق افتاد عالم پزشکی با عده زیادی معلول رو برو گردید و بعداً بعلت جنگ جهانی دوم بین سالهای ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۵ مسیحی که کشور های اروپایی و بخصوص کشور آمریکا با این مشکل بزرگ بر خورد نمودند علم پزشکی وارد سومین مرحله خود یعنی پزشکی فیزیکی و یا پزشکی توانبخشی گردید.
در کشور ما هم جنگ تحصیلی پس از انقلاب اسلامی عده ای معلول بجای گذاشت که فقط ابتکارات توانبخشی امکان دادن امید به معلولان و استفاده از نیروی انسانی آنان می باشد.
استادان پزشکی :
دروس طب تقریباً به سه قسمت مجزی می شد. طب ایرانی – طبیعات و دارو سازی و طب فرنگی که هر سه قسمت معلمی جدا گانه داشت.
طب ایرانی :
از روی شرح اسباب و کتاب قانون بو علی سینا تدریس می شد. اولین معلمی که برای آن انتخاب شد میرزا طیب کاشانی بود که تا سال ۱۲۳۷ به این کار اشتغال داشت. بعد از نامبرده سلطان الحکماء (میرزا ابوالقاسم نائینی فرزند میرزا محمد جعفر) و میرزا کاظم محلاتی مشهور به شیمی که پسرش دکتر محمود خان شیمی تا سال ۱۳۱۰ و بعد از آن به تدریس شیمی در دانشکده طب و کلاس P.C.N مشغول بود.
فصل اول :
مقدمه :
مدیران خدمات بهداشتی درمانی وظایف برنامه ریزی، سازمان دهی، رهبری، استخدام، اجرا و ارزشیابی و کنترل را در سازمان خود به کار می گیرند. مدیران بیمارستان مهارتها و تخصصهای مدیریتی را در جهت حصول اطمینان از دستیابی به اهداف و مقاصد سازمان به کار می گیرند. یک مدیر می بایست جهت اداره هر چه بهتر امور درونی بیمارستان، قبل از هر چیز از کلیه اوضاع و شرایط بیمارستان آگاه باشد. علاوه بر این اکثر مدیران سیستم های درمانی ثبات شغلی ندارند.
بنابراین در صورت وجود اهداف و دستور العملهای کامل و واضح، هر یک از مدیران سریعاً در می یابند که با توجه به سیاستهای روشن هیات مدیره چه باید بکنند و مدیر بعدی نیز دنباله روی همان سیاستها و اهداف تا رسیدن به حصول و نتیجه خواهد بود و نیز در صورت وجود سیاتها، اهداف و قوانین صریح و مشخص، اصول و پایه این برنامه ها ثابت بوده و فقط محتوای آنها در هر دوره باز نگری و بررسی می گردد. همانگونه که در چاپهای بعدی یک کتاب، تنها مطالب آن بزانگری شده و نام کتاب تغییر پیدا نمی کند. بنابراین مدیران بعدی سریعاً شرایط موجود را درک نموده و سایر برنامه های خود را در جهت ارتقاء کیفیت بکار می گیرند. با توجه به این هدف مهم، دفتر پرستاری مرکز آموزشی- درمانی بوعلی سینا خرم دره با همکاری سایر پرسنل محترم این مرکز این اطلاعات بیمارستانی را جمع آوری نموده، که هر چند بسیار اندکی می باشد ولی امید واریم برای استفاده مسئولین بعدی مفید واقع شود. ان شاء …
تاریخچه :
در سال ۱۳۰۰ هجری شمسی مدرسه دارلفنون که مرحوم امیر کبیر بنیان گذار آن بود و دارای چند رشته مثل طب و نظام مهندسی و توپخانه و طبیعیات و دارو سازی و معدن شناسی بود و از این صورت خارج و هر رشته به مکان دیگری منتقل و قسمت طب آن به ساختمان ظل السطلان که در نزدیکی بهارستان و خیابان اکباتان فعلی است و مرکز وزارت آموزش و پرورش که آن زمان بنام وزارت معاف و اوقات و صنایع مستظرفه بود و آن ساختمان جزء ساختمان دولتی محسوب می شد چندین اطاق به مدرسه طب و دارو سازی و دندانسازی اختصاص داده شد.
سازمان ادرای و قوانین :
اولین سازمان ادرای که به منظور تامین بهداشت و درمان آموزش پزشکی در کشور بوجودآمد، مجلس حفظ الصحه نامیده شد. تشکیل این مجلس بمانست شیوع بیماری و با در قبل از جنگ جهانی اول بخصوص شیوع این بیماری در صفحات جنوب که بیشتر از طریق دریا بوسیله کشتی های حامل مسافر و مال التجاره رفت و آمد می کردند و انگلیسی ها بمنظور حفظ منافع اتباع خود مجبور به اقدامات بهداشتی بودند باب مذاکرات به میان آمد و در نتیجه مجلس حفظ الصحه که از پزشکان ایرانی بوجود آمده بود شروع به کار نمود. این مجلس چندین سال به فعالیت خود که بیشتر آن فعالیت جلوگیری از شیوع بیمایهای خانمانسوز و با و امثال آن بود ادامه میداد. در یکی از کابینه های دوره قاجاریه وزارت کشور (که آن زمان به وزارت داخله نامیده می شد)، شامل چند اداره بود که یکی از آن ادارات، وزارتخانه مستقل در آمد. و اولین وزیر بهداری مرحوم اسماعیل مرات و بعد از مدت کوتاهی مرحوم (مهذب السطنه) میرسید باقر خان کاظمی وزیر بهداری گردید که در ابتدا امر وزیر بهداری وقت حتی پزشک هم نبود.
قانون تبدیل اداره کل بهداری به وزات بهداری :
ماده ۳ – از قانون اصلاح بودجه سال ۱۳۲۰ کشور مصوبه هشتم آبان ماه ۱۳۲۰ تبدیل اداره کل بهداری به وزارت بهداری و اداره کل کشاورزی به وزارت کشاورزی و ضمیمه شدن سازمان اداره کل انتشارات و تبلیغات به وزارت فرهنگ، و سازمان اداره امنیه به وزارت کشور از روز ۳۰ شهریور ۱۳۲۰ تصویب می شود.
قانون اجازه اجرای قوانین و آئین نامه های مربوط به بهداری
که قبل از تاسیس وزارت بهداری بعهده وزارت کشور بوده است به وزارت بهداری
ماده واحده – در مورد کلیه قوانین مربوط به امور بهداری که قبل از تاسیس وزارت بهداری وزارت کشور مامور اجرا و تنظیم ائین نامه های مربوطه به آن بوده است. از تاریخ تصویب این قانون وزارت بهداری قائم مقام وزارت کشور خواهد بود. این قانون مشتمل بر یک ماده است. در جلسه هشتم بهمن ماه یکهزار و سیصد و بیست و سه به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
رئیس مجلس شورای ملی – صادق طباطبائی
آئین نامه اجرای قانون تمرکز مؤسسات صحی مملکتی :
مصوبه ۱۳ بهمن ماه ۱۳۰۵ شمسی :
ماده ۱ ) از تاریخ تصویب این آئین نامه تمام مؤسسات صحی مملکتی تحت نظارت مستقیم وزارت بهداری خواهد بود.
تبصره : هر دستگاه صحی اعم از بیمارستان و درمانگاه های عمومی و تیمارستان و آزمایشگاه، خواه تابع وزارتخانه یا شرکت ها یا بیگاه های دولتی و حوزه مستقل باشد جزو مؤسسات صحی محسوب است.
ماده ۲ ) ایجاد مؤسسه صحی بی اجازه و تصویب اداره کلی صحیه ممنوع است، هر وزارت خانه مؤسسه، سازمان، شرکت، بنگاه، و شخصی که بخواهد یک یا دو مؤسسه صحی بودجود آورد باید جمیع اطلاعات لازم اعم از نقشه، محل عواید تقریبی و محل تأسیس را بصورت پیشنهاد در تهران به اداره کل صحیه و در خارج از تهران به نزدیک ترین اداره صحیه محل بدهد. این پشنهاد به کمیسیون های مربوطه که در کیفیت مختلف اوضاع فنی و اداری و ساختمانی مؤسسات صحی، صلاحیت داشته باشد ارجاع خواهد کرد تا دقیقاً مطالعه شود.
اداره کل صحیه مکلف است که از تاریخ وصول پیشنهاد تا یک ماه رأی قطعی خود را در باب رد یا قبول یا اصلاح برای پیشنهاد نامبرده بالا با ذکر دلائل ابلاغ نماید.
ماده ۳ ) استخدام کارکنان فنی اعم از ایرانی و خارجی در مؤسسات موکول به رسیدگی مدارک فنی آنها و تأیید وزارت بهداری خواهد بود؛
ماده ۴ ) وزارت بهداری مجاز است هر یک از مؤسسات صحی مملکت؛
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 75
مطالب مرتبط