این تحقیق در مورد شغل وکالت می باشد و کلیه اطلاعات مربوط به شغل وکالت، نحوه ورود ، درآمد ، بازار کار و آینده شغلی و … را بیان می نماید.
مقدمه
در بین شغل ها و کسب و کارهای مهم، هستند شغل هایی که از اهمیت بیشتری نسبت به برخی دیگر از شغل ها برخوردار هستند. قطعا یکی از این شغل ها، شغل وکالت است. این شغل به دلایل مختلف که برخی از آنها را بیان می کنیم، از اهمیت به سزایی در هر جامعه ای برخوردار است.
در شغل وکالت، وکیل به کسی می گویند که بر اساس عقد وکالت از طرف فرد دیگری که هم می تواند حقیقی باشد و یا حقوقی، موظف به انجام کاری شود. یکی از اهمیت های این شغل خطیر و پر از چالش این است که فرد وکیل با حق و حقوق افراد سر و کار دارد. و دفاع از حق در واقع یکی از وظایف وکلا است. کسی که این شغل را انتخاب می کند علاوه بر سنجیدن تمام جوانب این شغل باید در راه تحقق عدالت گام بردارد. و این خود وظیفه سنگینی است که شاید از هر شخصی با خصوصیات متفاوت بر نیاید.
شغل وکالت شغل تخصصی و مهمی است که در آن به شخص وکیل وظیفه اجتماعی خطیری محول می شود. این شغل تقریبا در تمام کشورهای جهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تا جایی که در بعضی کشورها ورود به این شغل بسیار سخت است و نیازمند دانش بسیار و خصوصیات فردی ویژه ای است. و همین سختگیری برای وارد شدن به این شغل باعث می شود که خیلی از افراد دنبال این شغل نروند و ریسک آن را نپذیرند.
تعریف شغل وکالت
شغل وکالت، شغلی کاملاً تخصصی است که به تحصیلات دانشگاهی در رشته حقوق نیاز دارد. وکیل متخصصی است که در امور حقوقی به دیگران مشاوره و راهنمایی میدهد و از حق فرد یا گروهی از افراد حمایت میکند. معمولاً افراد بعد از بستن قرارداد وکالت، از وکلا برای انجام امور حقوقی یا دفاع از حق و شنیدن صدایشان کمک میگیرند.
معمولاً بعضی افراد مشاور یا کارشناس حقوقی را با وکلا اشتباه میگیرند یا فرض میکنند که هردوی آنها یکی هستند. به همین دلیل، بهتر است از همین ابتدا تفاوت آنها را باهم شرح بدهیم.
فهرست مطالب
مقدمه
تعریف شغل وکالت
تفاوت وکیل با مشاور حقوقی چیست؟
مهارت ها و خصوصیات شخصی وکیل
حوزه های کاری شغل وکالت
وظایف و مسئولیتهای وکیل
انواع شغل وکالت
وکیل جراحت شخصی و حوادث
وکیل ورشکستگی
وکیل مالکیت فکری و معنوی
وکیل امور اداری و استخدامی
وکیل شرکت
وکیل مهاجرت
وکیل کیفری
وکیل مالیاتی
وکیل خانواده
وکیل اداره کار و کارگران
وکیل تأمین اجتماعی
وکیل دعاوی مدنی
وکیل اتفاقی
وکیل معاضدتی
ویژگیهای شخصیتی وکیل
علاقه به شغل خود
همدردی
مهارتهای ارتباطی
گوش دادن فعالانه
آشنایی با قانون
توانایی نوشتن
خلاقیت
توانایی قضاوت خوب
واقعبینی و گاهی شک کردن
صبوری
راه های ورود به شغل وکالت
شرایط ورود به شغل وکالت
پس از پذیرفته شدن در آزمون وکالت
راه های موفقیت در شغل وکالت و بازار کار این شغل
بازار کار و میزان درآمد
حقوق شغل وکالت در ایران
نتیجه گیری
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 23
مطالب مرتبط