بررسی مقایسه ی بهداشت روانی در زنان و مردان شاغل

بررسی مقایسه ی بهداشت روانی در زنان ومردان شاغل

چکیده :
پژوهش حاضر با هدف بررسی و مقایسه بهداشت روانی زنان و مردان شاغل صورت گرفته است . جهت بررسی پژوهش حاضر از تعداد ۶۰ نفر از شاغلین آموزش و پرورش ناحیه ۱ شیراز (۳۰ زن و ۲۰ مرد) درسال ۸۷-۸۶ به طور تصادفی انتخاب شدند و به پرسشنامه بهداشت روانی پاسخ دادند . ونتایج به دست آمده از تحلیل داده‌ها که در فصل چهارم ارائه گردید مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و تبیین‌های احتمالی برای نتایج به دست آمده مطرح می‌شود.

مقدمه

روان شناسی علم تحقیق در رفتار موجودات زنده و به ویژه در تفکر ، احساس و رفتار بشر است . به همین دلیل از چندی پیش روان شناسان علاقه شدیدی نسبت به مشکلات عملی که برای افراد بشر پیش می آید و راه حل هایی که می توان برای آنها پیشنهاد داد ، پیدا کردند . منظور روان شناسی ، علاوه بر پیشرفت علمی و صنفی ، بهبود بخشیدن به زندگی انسان نیز هست . این علاقه روز افزون روان شناسان به مسائل روزمره و علمی بشر موجب شده است که دانش ما در افراد ، به ویژه کسانی که دچار مشکلات روانی هستند به طور قابل ملاحظه ای افزایش یابد . عدم سازش و وجود اختلالات رفتار در جوامع انسانی بسیار مشهود و فراوان است .

در هر طبقه و صنفی و در هر گروه و جمعی اشخاص نامتعادلی زندگی می کنند . بنابر این در مورد همه افراد ، اعم از کارگر ، دانش پژوه ، پزشک ، مهندس ، کشاورز ، استاد دانشگاه و … ، خطر ابتلا به ناراحتی های روانی وجود دارد . به عبارت دیگر هیچ فرد انسانی در برابر امراض مصونیت ندارد . البته دانستن اینکه هر شخصی ممکن است گرفتار ناراحتی روانی شود ، خود به خود کافی نیست ؛ زیرا بهداشت روانی تنها منحصر به تشریح علل اختلالات رفتار نیست ، بلکه هدف اصلی آن پیشگیری از وقوع ناراحتی هاست . پیشگیری به معنای وسیع آن ، عبارتست از به وجود آوردن عواملی که مکمل زندگی سالم و طبیعی است ، به علاوه ی درمان اختلالات جزئی رفتار ، به منظور جلوگیری از وقوع بیماری های شدید روانی (شاملو، ۱۳۷۸).

فهرست مطالب
فصل اول ، موضوع پژوهش
مقدمه
بیان مسئله
موانع اشتغال زنان
۱-موانع اجتماعی
۲-موانع آموزشی
اهمیت موضوع
اهداف تحقیق
اهداف جزئی
تعریف نظری و عملیاتی متغیرها
تعریف عملیاتی بهداشت روانی
فصل دوم : پیشینه پژوهش
تحقیقات داخل کشور
فصل سوم : روش تحقیق
پایایی پرسشنامه
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها
تجزیه و تحلیل داده ها
۱-۴-آمار توصیفی
۱-۱-۴-توصیف وضعیت پاسخگویان براساس جنسیت
۲-۱-۴-توصیف وضعیت تحصیلی پاسخگویان
۳-۱-۴-توصیف وضعیت سابقه اشتغال پاسخگویان
۴-۱-۴-توصیف وضعیت سنی پاسخگویان
۲-۴-آمار استنباطی
۱-۲-۴-بررسی سوال اول پژوهش
۲-۲-۴-بررسی سوال دوم پژوهش
۳-۲-۴-بررسی سوال سوم پژوهش
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری
منابع و ماخذ


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 40

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.