دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به استفاده از سرویس بهداشتی مدرسه ترغیب کنم
چکیده
پژوهش مورد نظر در ارتباط با بررسی راهکارهایی برای تمیز نگه داشتن محیط آموزشی دبیرستان نمونه (آموزش و پرورش ناحیه یک مشهد) با تعداد ۴۰۰ دانش آموز (در هر نوبت) انجام شده است .
با توجه به مشکلاتی که عدم رعایت نظافت و بهداشت در مدرسه و کلاسهای درس ایجاد می کند تصمیم بر این شد که مشکل را با کمک دانش آموزان و همکارانی که در مدرسه حضور دارند حل کنیم.
با توجه به اینکه بهداشت فردی و محیطی که دانش آموزان در آنجا تحصیل می کنند و ساعات سازنده ای را که در این محیط به سر می برند تا حد زیادی می تواند در رشد شخصیت آنان مفید باشد لذا بنا بر این شد که تعدادی فرضیه مطرح نموده و در گردآوری شواهد ۱ (از طریق پرسشنامه ازدانش آموزان و همکاران ) از آنها استفاده شود و پس از تجزیه و تحلیل پرسشنامه فرضیه هایی را بعنوان راه حلهای موقتی انتخاب و این راه حلها در مدرسه اجراشوددر این راستا قوانینی وضع گردید.که در زیر بصورت خلاصه عنوان می شود.
۱- دانش آموزانی را که در کلاس آشغال میریزند به مدت ۲ هفته مسئول بهداشت شوند . ۲- دانش آموز خاطی موظف است درس را خلاصه کند ۳- از نمره انضباطاین دانش آموز کسر گردد ۴- همکاران روی نظافت کلاس حساسیت نشان دهند ۵- احادیثی از ائمه و جملات زیبای دیگری بر در و دیوار نصب شود.
مقدمه
مدرسه به عنوان خانه دوم مکانی مقدس که درآن تعلیم وتربیت صورت میگیردشناخته شده است . مکانی که دانش آموزان لحظه هایی بسیارمفیدرادرآنجاسپری میکنندوچیزهایی رامی آموزندکه دربلوغ فکری ورشدشخصیتی انهابسیارمفیداست .
برای اینکه امریادگیری درکلاس درس بهترصورت بگیردمحیط کلاس بایدتمیزوپاکیزه باشدازنظرروشنایی ونورگیربودن بهترین وضعیت راداراباشدتخته سیاه ووسایل آموزشی موردنیازدرمکان مناسب قراربگیرندتادانش آموزان به راحتی بتواننددراین محیط آموزش ببینند.
چناچه محیط کلاس ومدرسه کثیف ونامناسب باشددانش آموزعلاقه وانگیزه ای برای توجه به درس نخواهدداشت وبسیارزودمحیط کلاس برای اوخسته کننده خواهدشد . ازآنجاکه نظافت ورعایت بهداشت دراسلام بسیارسفارش شده است بهتراست دانش آموزان رابه پاکیزگی عادت دهیم وبامربیان بهداشت ومعلمان دلسوزکه درمدرسه حضوردارندبه رشدوشکوفایی عقلی وجسمی دانش آموزان کمک نمائیم.
فهرست
چکیده ۲
مقدمه ۳
بیان مسئله ۴
شواهد۱ ۴
گردآوری اطلاعات ۶
انتخاب راه حل ۷
اعتباربخشی راه حل ۸
اجرای راه حل ها ۹
شواهد۲ ۱۰
نتیجه گیری ۱۲
پیشنهادات ۱۳
منابع ۱۵
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 15
مطالب مرتبط