دانلود گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت شهد ایران

دانلود گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت شهد ایران دانلود مقاله مالی شرکت شهد ایران حسابداری شرکت شهد ایران سایت شرکت شهد ایران شرکت شهد ایران (گلدیس) شرکت شهد ایران مشهد دانلود گزارش کارآموزی آب میوه گزارش تصویری میوه کارخانه تولید آب میوه

Nectar Iran Company

گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت شهد ایران

مقدمه
با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم .
صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به عنوان یکی از روش های حفاظت و جلوگیری از ضایعات میوه از اهمیت ویژه ای برخوردار است . این صنعت از لحاظ تکنیک بسیار پیشرفته و در عمل به متخصصین و کارشناسان مجرب و کار آزموده نیاز مند است ، چرا که میوه جات از لحاظ عطر و طعم و رنگ بسیار حساس بوده و ارزش غذایی آنها هنگامی حفظ می شود که بتوانیم به خوبی مراحل مختلف تولید آنها را کنترل و اجرا نماییم . ارزیابی و کنترل قیمت مواد غذایی زمینه مهمی از مطالعه علوم مواد غذایی می باشد . اگر مصرف کنندگان به دلایلی از مصرف آن خودداری کنند بی ارزش خواهد شد . رنگ ، طعم و بافت را می توان بوسیله دستگاههای آزمایشگاهی اندازه گیری کرد . ولی هنوز تجزیه و تحلیل وابسته به حواس انسان به وسیله تست های چشایی مهمترین ابزار اندازه گیری کیفیت مواد غذایی و مقبولیت پذیرش آن می باشد . کیفیت یک مواد غذایی نه تنها به قابلیت خوراکی آن بستگی دارد بلکه به ارزش تغذیه ای ، الگوها و عادات غذایی مردم نیز بر کیفیت غذایی آن تاثیر می گذارند . کنترل کیفیت در دو سطح باید صورت گیرد . در سطح کارخانه ای ، کنترل تولید باعث می گردد که یک محصول ایمنی پیدا کرده و کیفیت آن ثابت بماند . تدوین قوانین غذایی در سطح ملی ، مصرف کنند را در مقابل تقبلات غذایی ، آلودگی و عملیا ت بهداشتی حفاظت کند . برای اینکه بتوانیم این صفت را با اصول صحیح برنامه ریزی شده توسعه دهیم لازم است قبل از هر چیز با اصول علمی و شرایط تولید آن کاملاً آشنا شویم .

خلاصه ای از تاریخچه شرکت شهد ایران ( تولید کننده آبمیوه و کنستانتره ) در خلال سالهای ۶۰ و ۶۱ عنوان شد که محصول سیب درختی کشور سالیانه ۱۲۰۰۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰۰۰ تن می باشد که مقدار زیادی از این محصول ، پای درخت ها فاسد می شود و از بین می رود بدین منظور محصولان شرکت بر فکر افتادن از سیبی که در حقیقت ضایع می شود و از سیبی که پس از مصرف تازه خوری و پس از تکمیل ظرفیت ضایع نگهداری باقی می مانند و محکوم بر فناست با احداث کارخانه کنسانتره و آبمیوه ، مقداری از این محصول را برای مصارف داخلی تبدیل به آبمیوه و مقداری هم به صورت کنستانتره و آبمیوه تغلیظ درآورده و به کشور های دیگر صادر نمایند تا بدین وسیله ضمن جلوگیری از ضایعات فراوان که در حقیقت ثروت ملی است – ارزش قابل توجه ای نیز نصیب کشور شود . در ضمن زمینه اشتغال به تحصیل عده ای از هموطنان فراهم گردد . به همین منظور در سال ۶۱ عملیات ساختمانی آغاز شد در سال ۶۴ پس از اتمام ساختمان و ساخت و نسب ماشین آلات و تاسیسات ، با ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰۰ تن کنستانتره و ۳۰۰۰ تن آبمیوه شرع به کار نمود و در سال ۶۶ پروانه بهره برداری از اداره صنایع دریافت نمود .

فهرست مطالب
مقدمه
محصولات تولید کارخانه
وضعیت بسته بندی
تامین مواد اولیه
تکنولوژی تولید و بسته بندی
تعداد پرسنل
تفاوت آبمیوه
نوشابه بدون گاز
نکتار
سیستم کنترل کیفی
بررسی خط تولید کارخانه
باسکول
سیلو
پرس
پاستورازاسیون
تغلیظ
سالن تتراپک
پاکت سازی
ری اریتور
نحوه گردش کار در انبار
انبار گردانی
روش تجزیه و تحلیل درونی
روند فروش
روند سود
روند سرمایه در گردش
صادرات
استراژی توسعه صادرات
سهام و سرمایه
فروش شرکت
فروش در شرکت شهد ایران
فروش کالا
فروش نسیه
پرسنل بخش واحد فروش شرکت شهد ایران
نقش و ارتباط واحد فروش
اهداف بخش فروش
شرکت سهامی
توزیع نیروی انسانی
مشخصات ماشین آلات تولیدی
منبع


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 40

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط