ﻃﺮح ریزی واحدهای صنعتی در کاخانه تولید پلوپز (شرکت والا صنعت)

ﻃﺮح ریزی واحدهای صنعتی در کاخانه تولید پلوپز (شرکت والا صنعت)

ﻃﺮح ریزی واحدهای صنعتی در کاخانه تولید پلوپز (شرکت والا صنعت)

مقاله ﻃﺮح ریزی واحدهای صنعتی

بخشی از چکیده:
استقرار درست اجزاء فیزیکی فعالیتهای صنعتی همواره با روشهای انتقال مواد در ارتباط است و از همین رو طراحی کارخانه و انتقال مواد به دو مفهوم تبدیل شده اند که همواره در کنار هم و با هم مطرح میگردند.
با وجود این در سالهای اخیر که میدان دید مهندسی صنایع وسعت بیشتری یافته است به تدریج این نتیجه گیری واضح تر می گردد که هر فعالیت غیرصنعتی دیگری نیز به هر حال به اجزاء و وسایلی احتیاج دارد؛ و چگونگی چیدن این وسایل را غالباً میتوان به کمک همان اصول و رویه هایی که در اصل به منظور طراحی کارخانه مدون شده اند طرح ریزی نمود. تفکر در این مسیر بود که مهندس صنایع را به فکر انداخت تا از روش شناسی خود به منظور طراحی هر مجموعه ،خواه صنعتی و خواه غیرصنعتی بهره بگیرد، به طوری که امروز طراحی کارخانه به مفهومی تبدیل شده که در تعیین چگونگی استقرار اجزاء فیزیکی یک انبار اداره پست، فروشگاه، رستوران، بیمارستان، خانه، و کارخانه به نسبتی کم و بیش یکسان کاربرد دارد.
هدف کلی از هر مطالعهای که به منور طرح ریزی صورت گیرد، تعیین ورودیهای مورد نظر و طراحی صحیح استقرار اجزاء فیزیکی است، به نحوی که ورودیهای به کارآئی مطلوب از وسایل بگذرند و با انجام فرایندهای لازم به خروجیهای مورد نظر تبدیل گردند.
فرایند که در تعبیر صنعتی به معنی همان تولید به کار میرود، علی القاعده به تعدادی ایستگاه کار، ماشین آلات و تجهیزات، و سایر ابزارآلات احتیاج دارد، تا داده ها را به ستاده ها تبدیل نماید، یک نکته را هم نباید فراموش کرد که طراحی کارخانه به معنی طراحی ساختمان کارخانه نیست، زیرا ساختمان کارخانه به معنی پوششی که به دو رو در بالای کارخانه کشیده می شود توسط مهندسین معمار طراحی میگردد.

فهرست مطالب:
چکیده
تاریخچه سازمان
محصولات قابل ارائه
چارت سازمانی
تعداد کارکنان
ظرفیت تولید کارخانه
روشهای تولید کارخانه
مساحت کارخانه و اندازه سالن ها و سوله ها
تعداد شیفت های کاری
تأمین کنندگان مواد اولیه
عکس محصول مورد نظر
معرفی محصول
میزان تولید محصول
میزان واردات و صادرات محصول
براورد تقاضای محصول
سهم قابل کسب از بازار
درخت محصول
درخت محصول اصلاح شده
مشخصات فنی محصول بهمراه عکس
شکل مونتاﮊشده ی محصول
لیست قطعات
لیست مواد اولیه
لیست ماشین الات
نمودارهای فرایند عملیات
برآورد تعداد ماشین آلات
جانمایی دستگاه ها ومشخص کردن عملیات ها
کروکی بخش تولید (برشکاری , خم کاری، پرس کاری , جوشکاری)
کروکی بخش تولید (شستشو و پخت)
کروکی بخش مونتاﮊ و انبار نهایی
نمودار OPC
نمودار FPC
نمودار فرایند جریان


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 71

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط