گزارش کارآموزی معماری شهر جدید پرند
مقدمه:
انجام طراحی برای اجرا و منظور از طرح و اجرا، ایجاد بنائی است که بتواند وظائف مورد انتظار را به خوبی به انجام برساند. اجرای طرح عینیت بخشیدن به آن طرح مطابق نقشه ها و سایر مدارک اجرائی است، که خود حاصل تفکر طراح یا طراحانند.
هر بنا از لحظه تکوین فکر ایجاد آن تا موقعی که به دست بهره برداری کنندگان سپرده شود، مراحلی را طی می کند که شامل برنامه ریزی، طرح و محاسبه، اجرا و نظارت بر اجرا،کنترل کیفیت، آغاز بهره برداری (راه اندازی) و خبر نیوشی است تا پس از حصول اطمینان از قابلیت بهره برداری آن، در اختیار بهره برداری کنندگان گذاشته شود.
بسته به بزرگی و کوچکی طرح و ماهیت آن، اهمیت هر یک از مراحل فوق متغیر بوده و بنابه ضرورت مکن است گستره یکی از مراحل بسیار محدود شده و حتی مرحله ای با مراحل دیگر ادغام شود.
هر یک از این مراحل باید در چارچوب فنی، اقتصادی، زیست محیطی، زیبائی شناسی، اجتماعی و حتی سیاسی ( با ملحوظ داشتن خطوط هادی اداره کشور) طی شود و چگونگی این مراحل در ایمنی، عملکرد آتی بنا و عمر مفید آن موثرند، اما اثر مرحله اجرا و نظارت بر اجرا، بیش از هر مرحله دیگری است. تجارب جهانی نشان می دهند که در حدود هفتاد درصد تمام عللی که بروز کاستیها و تقلیل عمر مفید بناها را سبب می شوند، از خطاهای این مرحله سرچشمه می گیرند.
با توجه به تحولات قرن اخیر که در کلیه علوم و فنون منجمله در صنعت ساختمان سازی ایجاد گردید و با توجه به رشد روز افزون جمعیت و احتیاج جوامع بشری به مسکن بیشتر و در نتیجه احتیاج به گسترش شهرها کارشناسان متوجه شدند که اگر شهرها به طوری افقی گسترش یا به سرویسهای شهری مانند آب برق تلفن گاز و … به شهروندان با مشکل مواجه خواهد شد. علاج این درد گسترش شهرها به صورت عمومی بود.
در نتیجه ساختمانهای یک یا دو طبقه قرون ۱۸ و ۱۹ به ساختمانهای بلند قرن بیستم تبدیل شد رفته رفته مسالحی مانند آجر و آهک و ملاتها کم مقاومت منسوخ شد و مصالح مرغوبتری که بتواند بارهای فشاری و کششی بیشتری را تحمل نماید مورد توجه قرار گرفت که در راس آن سیمان بتن و انواع فولادمیباشد که روز به روز مراحل تکامل خود را طی نموده و هر لحضه در آزمایشگاههای مهم دنیا در اثر آزمایشات شبانه روزی انواع مرغوب تر و کامل تری از آن ارائه می گردد.
باید توجه نمود هر لحضه ممکن است مطالعات و کشفیات آزمایشگاهی محصول جدیدتری را به دنیای صنعت ارائه نماید.
فهرست مطالب:
فصل اول: آشنایی با مکان کارآموزی
فصل دوم: ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی
فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات
اروشهای اجرا
اصول اجرای طرحهای ساختمانی
اجرای بتنی
مزایای ساختمانهای بتنی
قسمتهای مختلف ساختمانهای بتنی
سقف
حمل و نقل و انبارکردن تیرچه
بتن ریزی ستون و سقف
اجرای پله
آزمایشگاه
باز دید تخلیه و نگهداری مصالح ساختمانی
نما سازی و دیوارچینی
عایقکاری
اندودها
گچ اماده
طرز ساختن گچ کشته
گچ کاری
کشته کشی
چوب بست
دار بست ا هنی
نما سازی سیمانی
انواع رویه کشیها
روکار تخته ماسه ای
کاشی چسبانی
بند کشی در کاشی کاری
موزایک فرش
قرنیز
اتصالات به وسیله ی جوشکاری
آسانسور
بچینگ
هماهنگی گروه ها
تاور کرین
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته معماری و عمران
در قالب word و قابل ویرایش
فرمت فایل: doc
تعداد صفحات: 53
مطالب مرتبط