دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار گزارش کارآموزی تولید نوشابه گزارش کارورزی تولید نوشابه گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه زمزم گزارش کارآموزی نوشابه زمزم گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه گزارش کارآموزی تولید نوشابه خط تولید نوشابه گازدار مراحل تولید نوشابه گازدار فرایند تولید نوشابه گازدار
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار قسمت عمده مواد متشکله نوشابه های غیر الکلی گازدار را آب تشکیل می دهد و ممکن است مقدار آن تا ۹۲ % نیز برسد منابع آبی که تولید کنندگان نوشابه در اختیار دارند شامل یکی از گروههای زیر می باشد
موضوع : گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
تاریخچه نوشابه :
تاریخ نوشابه اساساً به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشیدنی توانست موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می شود ابتدا در خاور میانه و به ویژه در نواحی جنوبی ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است .
ایرانی ها از ۲۵۰۰ سال پیش ، روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصرف درمانی داشت .
از این رو تهیه شربتها و نوشابه ها و تکنیک آن توسعه یافت
« آب »
قسمت عمده مواد متشکله نوشابه های غیر الکلی گازدار را آب تشکیل می دهد و ممکن است مقدار آن تا ۹۲ % نیز برسد .
منابع آبی که تولید کنندگان نوشابه در اختیار دارند شامل یکی از گروههای زیر می باشد .
۱) آبهای سطحی ۲) آبهای زیر زمینی ۳) آب باران
تصفیه آب:
Ro یا اسمنر معکوس : آب از چاههای عمیق وارد تانک lit 000/100 می شود و بعد به داخل مخزن شنی که حاوی ذغال است پمپاژ می شود ، اول مواد درشت گرفته میشود ، بعد وارد فیلتر های ۵ میکرونی ۲ و ۱ می شود ، بین راه محلول میزنند، محلول متابی سولفیت سدیم ( کلر آب را از بین می برد ) چون کلر برای دستگاه ضرر دارد .
محلول دوم آنتی اسکالن یا ضد رسوب می باشد بعد پمپماژ می شود ، بعد وارد ممبران می شود ، بعد وارد لوله استیل شده و از داخل U.V رد می شود . U.V برای تصفیه آب صنعتی Ro بکار می رود.
دانلود گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار
مقاله کارآموزی تولید نوشابه گازدار
فهرست مطالب
تاریخچه نوشابه ۱
فصل اول : آب
آب ۲
تصفیه آب ۲
فصل دوم : واحد عصاره
عصاره یا بنیان نوشابه ۳
افزودنیهای مجاز در نوشابه ۳
شیرین کنندهها ۳
تهیه شرب اولیه از شکر جامد ۴
فیلتراسیون شربت اولیه ۴
تهیه شربت غذایی (عصاره) ۴
طعم دهندهها ۵
عصاره نوشابههای پرتغالی ۵
عصاره نوشابههای ساده ۵
ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه ۵
فصل سوم : گاز Co2
تولید گاز Co27
برج شستشو ۷
رطوبت گیری یا جدا کننده آب ۷
چیلر ۸
فصل چهارم: بطری شوی
بطری شوی ۹
اندازهگیری درصد سود در بطری شور ۱۰
آینه بان ۱۰
فلومیکس ۱۰
کربوکولر ۱۱
پرکردن بطری ۱۲
آزمایش نقطه پر شده ۱۲
دستگاه تشتک زن ۱۳
پرکن جعبه نوشابه ۱۳
فصل پنجم : کنترل کیفی
مقدمه کنترل کیفی ۱۵
آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه ۱۵
آزمایش بریکس ۱۵
مقدار بریکس ۱۵
آزمایش بومه ۱۶
اندازه گیری فشار، دما و گاز Co216
اندازه گیری درصد قند ۱۷
آزمایش اسیدیته ۱۷
تعیین چگالی ۱۷
آزمایش pH 17
آزمایشات میکروبی و شیمیایی ۱۸
آزمایشات میکروبی ۱۸
تقسیم بندیهای کارهای میکروبی ۱۸
ساخت محیط کشت ۱۸
انواع محیط کشت ۱۹
روش انجام آزمایش میکروبی ۲۰
نتایج آزمایشات انجام شده ۲۱
آزمایشات هفتگی ۲۲
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 29
مطالب مرتبط