دانلود کارآفرینی تولید نوشابه بدون گاز طرح توجیهی احداث کارخانه خط تولید نوشابه بدون گاز دانلود رایگان مقاله کارآفرینی تولید نوشابه خط تولید نوشابه مراحل تولید نوشابه خط تولید نوشابه گازدار خط تولید نوشابه زمزم دستگاه تولید نوشابه مراحل تولید نوشابه زمزم تکنولوژی تولید نوشابه گزارش خط تولید نوشابه فروش خط تولید نوشابه خط تولید نوشابه انرژی زا هزینه احداث کارخانه نوشابه
کارآفرینی مقاله نوشابه بدون گاز
فهرست مطالب
مقدمه۲
آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه۵
نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع۱۰
محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت۱۲
مساحت زمین و برآورد قیمت آن۱۲
مساحت و هزینه های ساختمانی۱۳
هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید۱۴
سرمایه ثابت مورد نیاز کارخانه۱۶
هزینه های تولید سرمایه در گردش۱۸
محاسبه کل سرمایه گذاری۲۰
نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی۲۰
سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه۲۱
مقدمه
– نوع محصول:
نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت ۱۴-۱۰ درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت ۷۰-۶۰ درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت ۲۸۵ سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد.
بطری مذبور دارای ارتفاع ۲۴۰ میلیمتر و قطر ۵۷ میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد ۸۰*۲۰۰ میلیمتر چشبانده خواهد شد.
آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس ۷ نیز معمول است.
– ظرفیت تولیدی و مدت زمان کار کارخانه:
ظرفیت تولید سالانه کارخانه در حدود ۲۰۰۰ تن آبمیوه و معادل ۲۰۰۰۰۰۰ لیتر است که با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره کلاً در حدود ۷ میلیون بطری ۲۸۵ سی سی آب میوه خواهد شد که شامل موارد زیر است……………
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 25
مطالب مرتبط