دانلود گزارش کارآموزی اطلاعات کلی و روش اجرای تعمیرات اتومبیل

دانلود گزارش کارآموزی اطلاعات کلی و روش اجرای تعمیرات اتومبیل تعمیرات اتومبیل پراید تعمیرات اتومبیل تعمیر اتومبیل کارورزی تعمیرات اتومبیل خودرو دانلود گزارش کارآموزی تعمیرات خودرو گزارش کار کارآموزی تعمیر خودرو گزارش کاراموزی تعمیر خودرو گزارش کارآموزی کارگاه تعمیر خودرو کارآموزی تعمیرات و عیب یابی خودرو گزارش کارآموزی تعمیرات و نگهداری

Car Repair

 

دانلود گزارش کارآموزی اطلاعات کلی و روش اجرای تعمیرات اتومبیل موتور وسیله‌ای که با استفاده از منابع انرژی بخصوص ، انرژی جنبشی تولید می‌کند. نوع موتور منابع انرژی اولیه متفاوت هستند برخی از موتورها ، انرژی موجود در مواد نفتی را به انرژی جنبشی تبدیل و برخی دیگر انرژی الکتریکی ساختمان موتورها

موضوع : گزارش کارآموزی اطلاعات کلی و روش اجرای تعمیرات اتومبیل

خودروهای امروزی جهت تولید قدرت از سوخت های فسیلی استفاده می‌کنند. این خودروها همگی دارای موتور‌های درونسوز می‌باشند که با سو زاندن بنزین ، گازوئیل و یا گاز طبیعی انرژی ذخیره شده در این سوختها را به شکل انرژی جنبشی قابل استفاده در می‌آورند. (این کار در موتور خودرو انجام می‌شود(
. توان تولید شده در موتور خودرو به واسطه سیستم انتقال نیرو از موتور خودرو به چرخهای آن منتقل می‌شود . در واقع چرخهای خودرو عامل ارتباط خودرو با زمین و به وجود آورنده حرکت خودرو می‌باشد . آنگاه حرکت تولید شده به وسیله انسان ، یا برای جابجایی و یا برای کشیدن وسیله دیگری مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد خودرو
کاربرد خودرو‌ها در زندگی امروزه بشر بسیار متنوع و بسیار گسترده است بطوری که اگر خودرو ها را از زندگی روزمره حذف کنیم شاید تمدن بشری دیگر به شکل کنونی وجود نداشته باشد. عمده فعالیت خودرو‌ها در زمینه های زیر است:
• حمل و نقل:
واژه حمل و نقل خود گویای فعالیت انجام شده توسط خودرو ها می‌باشد. چرا که قسمت اعظم مواد و اشیاء موجود در پیرامون ما برای قابل استفاده و قابل دسترس شدن به حمل و انتقال از مکان اولیه خود نیازمند هستند. البته جابجا شدن انسان‌ها نیز خود بخش وسیعی از حمل و نقل را شامل می‌شود.
• تولید توان کشی:
کاربرد دیگر خودروها در تولید توان کشی است که در بخش‌هایی مثل کشاورزی و یا صنعت و یا خدمات مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کاربرد می‌تواند در قالب یک تراکتور کشاورزی یا یک لیفت تراک و یدک کش و یا یک ماشین راهسازی جلوه گر شود.
موتور
موتور عبارتست از وسیله‌ای که قدرت تولید می‌کند، ولی به تنهایی قادر به تولید کار نمی‌باشد. به زبان ساده‌تر موتور وسیله‌ای که با استفاده از منابع انرژی بخصوص ، انرژی جنبشی تولید می‌کند. نوع موتور منابع انرژی اولیه متفاوت هستند. مثلا برخی از موتورها ، انرژی موجود در مواد نفتی را به انرژی جنبشی تبدیل می‌کنند و برخی دیگر انرژی الکتریکی را و …).
ریشه لغوی
موتور یک کلمه انگلیسی است و معنای آن جنباننده یا محرک می‌باشد. لیکن در حال حاضر از کلمه موتور به عنوان وسیله تولید انرژی جنبشی استفاده می‌شود.
موتور یکی از ارکان اصلی خودرو می‌باشد، که وظیفه اصلی حرکت آن بوسیله موتور با انجام یک سری اعمال خاص امکان پذیر می‌شود. بر این اساس تلاشهای زیادی در زمینه طراحی و ساخت انواع موتور صورت گرفته است که در حال حاضر نیز بیشتر سرمایه گذاریهای کارخانه‌های خودرو سازی در این زمینه انجام می‌شود. تمام موتورهایی که در زندگی بشر مورد استفاده قرار می‌گیرند انرژی جنبشی را به شکل یک حرکت دورانی (چرخشی) در اختیار مصرف کننده قرار می‌دهند. موتورها این انرژی را از طریق تبدیل انرژی‌های پتانسیل و یا انرژیهای دیگر بوجود می‌آورند که می‌توان بر حسب منبع انرژی اولیه ، موتورها را تقسیم بندی کرد که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.
بطور کلی می‌توان گفت که در پیرامون ما هر وسیله‌ای که کاری انجام می‌دهد دارای یک موتور است که حرکت قطعات آن و نیروی مورد نیاز آن وسیله را تأمین می‌کند. مثلا لوازم خانگی مثل یخچال ، ضبط صوت ، پنکه‌های تصویه و … همگی دارای یک موتور الکتریکی می‌باشند و یا اتومبیلهایی که در خیابانها رفت و آمد می‌کنند هر کدام یک موتور جهت تأمین انرژی جنبشی خود دارند.

دانلود گزارش کارآموزی اطلاعات کلی و روش اجرای تعمیرات اتومبیل
موضوع کارآموزی اطلاعات کلی و روش اجرای تعمیرات اتومبیل

فهرست مطالب

اجزای ماشین ۱
خودرو ۱
سیر تحولی و رشد ۳
انواع وسایل نقلیه موتوری ۴
ساختمان اتومبیل ها ۵
طرز کار خودرو ۶
کاربرد خودرو ۷
موتور ۸
ساختمان موتور ۱۲
طرز کار موتور ۱۲
انواع موتور ۱۴
کاربردها ۱۵
نقش موتورها در زندگی روزمره ۱۵
باطری خودرو ۱۶
اجزا تشکیل دهنده باتری ۱۷
اتصال خانه‌های باتری به یکدیگر ۱۹
هیدرومتر یا اسید ‌سنج باتری ۲۰
جدول مخصوص تعیین و شارژ باتری ۲۱
نگهداری باتری ۲۱
سیلندر موتور ۲۲
تقسیمات و انواع سیلندر ۲۴
ساختار ۲۶
پیستون ۲۷
مواد ساختمانی ۲۸
عیب پیستون های آلومینیومی ۲۹
قسمت های اصلی پیستون ۳۱
طرز کار پیستون ۳۳
شاسی خودرو ۳۴
اجزای ساختمانی شاسی خودرو ۳۵
میل لنگ ۳۸
ساختمان میل لنگ ۴۰
انواع سیستمهای ترمز و EBS 43
ترمزهای ضد قفل ۴۶
مکان ترمز های ضد قفل ۴۷
منابع ۵۲

 


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 56

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط