دانلود گزارش تخصصی وظایف معلمین پرورشی و راهکارهای جذب کردن دانش آموزان به فعالیت پرورشی
چکیده:
واقعیت این است که نوع نگاه به مربی پرورشی در طول گذشت حدود ۳۲ سال از انقلاب اسلامی دستخوش تغییر و تحولاتی بوده است والبته که چنین هم انتظار می رفته ، زیرا ما در هر زمان با عناصر و موءلفه های متفاوتی روبرو هستیم که برای مقابله با گسترش آنان بایداز شیوه های متفاوتی استفاده کنیم .
به عنوان مثال : مأموریت مربی پرورشی در زمان ۱۰ سال گذشته و هم اکنون به یک صورت نمی باشد ،امروز با طرح مدیریت پرورش استعدادهای دانش آموزان برای مربی پرورشی نیز نوع دیگری از نگرش است که برای کار کرد و مأموریت مربی پرورشی طراحی شده است .با این نگاه قطعا مربی پرورشی در می یابد که وی به تنهایی مسوول نیست بلکه بقیه معلمان و مسوولان نیز در زمینه ی مسائل پرورشی مسوول می باشند و این ماموریت خطیر از نگاه اصلاح گرانه به مفهوم آموزش و پرورش حکایت می کند .
مقدمه
برخلاف تابلوی ادارات آموزش و پرورش که کلمه آموزش را برپرورش مقدم داشته اند ، موضوع پرورش همیشه در طول تاریخ بر تعلیم مقدم بوده است ، تعلیم بدون پرورش همانند جسم بی روح و شب بی ستاره است .
اگر دانش آموخته ای بدون پرورش موفق به کسب مدارج علمی شود علم او همانند سرطانی است که باالقوه در وجود هر شخصی نهفته و هر لحظه امکان بروز و نابودی بدن شخص را دارد .
اگر امروزه بدون شک جهان به دو قطب غنی و فقیر تقسیم گردیده است و درحالی که انسان هایی از فرط خوشی و مستی در کشورهای عربی و اروپایی دست به کارهایی می زنند که انسان شرم دارد آنرا به زبان بیاورد، درمقابل در گوشه دیگر جهان انسان هایی در هر ثانیه بر اثر گرسنگی می میرند ،حاصل عدم پرورش صحیح همان انسان هاست .
اگر جوان امروزی هویت پاک خود را گم کرده است و چراغ به دست شبانه روز به دنبال ان هرگز آنرا پیدا نمی کند و سرانجام با خود کشی به سراغ جواب نا پیداهای خود می رود ناشی از عدم پرورش مربیانی است که مسیر نور را به خوبی به این جوانان رهنمون نشده اند .
اگر امروزه دیوار بی اعتمادی بلندترین واژه تاریخ است که در قرن بیستم به وجود آمده است و به قول شاعر که می گفت چینه ها کوتاه است امروز این جمله او را باید در موزه های فرهنگ و هنر جست ناشی از عدم پرورش صیح آدم های این جامعه است.
فهرست
چکیده: ۲
مقدمه ۳
بیان مساله: ۴
هویت مربی پرورشی ۴
هر آنچه مربی پرورشی باید بداند ۵
تعریف مربی پرورشی در مقطع ابتدایی ۵
تعریف مربی پرورشی در مقطع راهنمایی ۶
تعریف مربی پرورشی در مقطع متوسطه ۶
مربی پرورشی و انتخاب مقطع آموزشی ۷
مربی پرورشی در بدو ورود به مدرسه ۷
رابطه مربی پرورشی و مدیر مدرسه ۸
رابطه مربی پرورشی و دبیران ۸
رابطه مربی مدرسه و دانش آموزان ۸
اتاق مربی پرورشی ۹
مراسم صبحگاه کلاس اصلی مربی پرورشی ۱۰
مربی و برگزاری اردوهای دانش آموزی ۱۱
مربی و تزیین مدرسه ۱۲
مربی پرورشی و کتابخانه ۱۲
مربی پرورشی و تشکیل انجمن ها ۱۳
مربی پرورشی و نحوه تهیه بودجه ۱۳
مربی پرورشی و مسابقات فرهنگی هنری ۱۴
مجموعه ابتکارات و فعالیت های یک مربی موفق پرورشی با توجه به تقویم شمسی و قمری در طی سال تحصیلی ۱۵
نتیجه گیری: ۱۶
منابع: ۱۷
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 18
مطالب مرتبط