دانلود گزارش تخصصی بیش فعالی چیست؟ و معلم باید چه تدابیری را برای کنترل آن رعایت نماید
چکیده:
این عارضه بیماری نیست، بلکه به صورت ژنتیکی، کودک فعال تر از همسالان خود است. اگر چه اغلب این کودکان در زمره کودکان با ضریب هوشی بالا قرار می گیرند، اما از کودکی به دلیل وجود این مسأله، کم حوصله و بی دقت بوده، زودتر از همسالان خود از تماشای تلویزیون، بازی و… خسته شده و دایما در حال تحرک هستند. با وجود همه این نکات، بسیار سریع الانتقال بوده و گیرایی بالایی دارند و شاید یکی از دلایل این بی حوصلگی و خستگی آنها همین مسأله باشد.در دوران مدرسه، این عارضه کماکان همراه کودک است. طبق اعلام مرکز روانشناسی _ آموزشی آمریکا نقش آموزگار و والدین تأثیر مهمی در درمان این کودکان دارد. توجه به این نکته ضروری است رفتارهای افراد مبتلا به «بیش فعالی» غیر ارادی است و از سر لج بازی، شیطنت نامطلوب و… نبوده و به عبارتی رفتارها «هدفمند» و به قصد «آزار» نیستند.ما در این گزارش تخصصی راههایی برای کنترل این عارضه مهم ،بیان می نماییم.
مقدمه
بیش فعالی به حالتی اطلاق میشود که کودک به نحو افراطی و بیش از اندازه فعال و پر جنب و جوش باشد و این تحرکات زیاد اطرافیان وی را دچار مشکل میکند. به علت بی دقتی ممکن است در انجام تکالیف مدرسه و کارهای محوله دیگر اشتباهات زیادی را مرتکب شوند. این اختلال در تعدادی از بچههای دوران ابتدایی دیده شده است همراهی و جلب توجه آنها دشوار است. البته این اختلال به عنوان ناتوانی در یادگیری محسوب نمیشود بلکه به نوعی بی توجهی و حواس پرتی در یاد گیری محسوب میشود. نداشتن آرام و قرار و تمرکز، پر جنب و جوش بودن و به قول معروف از دیوار راست بالا رفتن از جمله مشخصههای یک دانش آموز بیش فعال است.
دانش آموزی که ناخواسته با داشتن این اختلال، از فعالیت بیش از حدی برخوردار است اغلب از سوی دیگران به ویژه خانواده و معلم خود سرزنش و تحقیر میشود و از طرف دیگر با بازیگوشی و شیطنت بسیار همه را عاصی میکند. در این میان مهمترین عاملی که میتواند یاری دهنده دانش آموزان بیش فعال باشد، اطلاع رسانی صحیح و مداخله به موقع برای برطرف کردن این نقیصه است؛ مشکلی که اگر به رفع آن توجه نشود، صدمه جبران ناپذیری بر دانش آموز بیش فعال وارد خواهد کرد
فهرست
چکیده: ۲
مقدمه ۳
بیشفعالی چیست و چگونه درمان میشود؟ ۴
نشانههای رفتاری بیش فعالی: ۴
رفتار آموزگاران در قبال دانش آموزان مبتلا به بیش فعالی ۵
نتیجه گیری: ۱۴
منابع: ۱۵
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 15
مطالب مرتبط