دانلود اقدام پژوهی چگونه اضطراب دانش آموز پایه سوم راهنمایی را در ساعت ریاضی کاهش دادم؟
چکیده:
پژوهش نشان داده است که عامل بسیاری از موارد اضطراب در دانش آموزان در جو عمومی مدرسه و کلاس درس است که با اصلاح روش تدریس، در ارزیابی و ارزشیابی قابل تضعیف میباشد.
و اما پژوهش حاضر در مورد فاطمه دانش آموز پایه سوم راهنمایی است که دچار اضطراب در کلاس و به خصوص در درس ریاضی است که پس ازبرخورد با این مسئله به جمع آوری اطلاعات از منابع گوناگون و استفاده از تجربیات افراد متخصص پرداخته و بعد آنها را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و سپس با ارائه راه حلهایی به بهبود و کاهش اضطراب او پرداختم.
کلید واژه: اضطراب – نگرانی – دانش آموز – پایه سوم راهنمایی
مقدمه:
اختلالات رفتاری و عاطفی دانش آموزان از مواردی است که در سالهای اخیر، مورد توجه خاص معلمین و اولیاء تعلیم و تربیت قرار گرفته است، توجه ویژه به این مشکلات رفتاری و عاطفی از این جهت مهم است که توجه نکردن به آن و گسترش یافتن این مشکلات در کلاسهای درسی مانعی در جهت رسیدن به اهداف آموزشی و تربیتی در مدرسه و کلاس است.
ضمن این که موجب میشود معلمین در کلاس درسی دچار مشکل شوند و باعث افت در عملکرد تحصیلی دانش آموزان نیز شود. اضطراب به عنوان یک مسأله شایع، حداقل به طور خفیف در اغلب کودکان و نوجوانان به چشم میخورد.
بروز آن در مرحله حاد و شدید همراه با علایم و نشانههایی چون دلهره، بی قراری، بی خوابی، عصبانیت، تشویش و نگرانی و گوش به زنگ بودن، اشکال در تمرکز حواس، احساس خستگی، تپش قلب و تنگی نفس، تغییر رنگ چهره و اندامها، استرس، اختلال در فشار خون، تعریق سرد و گرم اندام، خیال پردازی، کابوس در خواب و بیداری و … است.
علل بروز آن نیز معمولاً کاهش مناسبات و ارتباطات عاطفی و عدم احساس امنیت، شرایط ناگوار زندگی ماشینی و عدم ایجاد ارتباط همگن با آن، بروز مسائل، اختلافات و مشکلات خانوادگی، نگرانی از آینده شغلی و تحصیلی، فقدان اعضای خانواده، کم توجهی به مسائل دینی و معنوی. عدم آمادگی در مواجه با خطر احتمالی از قبیل بیماری، فوت، حادثه ناگوار جنگ و سیل و زلزله، برای خویش و نزدیکان، نحوه کسب آموزشهای تربیتی غلط در چگونگی برخورد با اضطراب است.
فهرست مطالب
چکیده ۱
مقدمه:……….. …۲
بیان مسئله و توصیف وضعیت موجود ۴
تعریف کلید واژهها ۵
گردآوری اطلاعات شواهد ۱ ۷
مطالعات تحقیقات گذشته ۱۲
تجزیه تحلیل و تفسیر دادهها ۱۶
یافتههای علمی ۲۰
انتخاب راه جدید موقتی ۲۶
اجرای راه حل و نظارت بر آن ۲۸
گردآوری اطلاعات شواهد ۲ ۳۱
ارزشیابی تأثیر اقدام جدید و تعیین اعتبار آن ۳۳
پیشنهادات ۳۴
منابع ۳۶
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 41
مطالب مرتبط