این پروپوزال درباره طراحی خانه موسیقی در شهرک غرب تهران (رشته معماری مقطع کارشناسی ارشد) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
بیان مساله
به طور کلی فرهنگ و منش افراد یک جامعه چگونگی روابط بین آنها را تعریف میکند و این رابطه خواه نا خواه در شکل-گیری فضاهای زیستی و عمومی جامعه جلوه پیدا می کند. معماری جامعه را مختص به همان جامعه می نماید. محدوده این تحقیق نیز در واقع بررسی نقش فرهنگ جامعه در شکل گیری معماری و نقش معماری در کمک به تعامل افراد جامعه می-باشد. نیاز بشر به فضاهای مورد نیاز از زندگی اولیه تا کنون روند تکاملی طی کرده است. زندگی امروزی علاوه بر فضاهای زندگی، بهداشتی و صنعتی، به فضاهای آموزشی هنری نیز احتیاج دارد.
برای موسیقی باید فضایی را بوجود آورد که هم صداهای محیط در آن وجود نداشته باشد، هم محل مناسبی برای هنرجویان و بینندگان داشته باشد تا ارتباط سمعی و بصری کامل بینشان بوجود آید. فضای ایجاد شده باید علاوه بر پاسخگویی به این مسائل، به معماری، فرهنگ، عادات و زیبایی شناختی نیز جواب دهد. پس مساله ای به نام آموزشگاه موسیقی به وجود می آید تا معمار به حل آن بپردازد و فضایی درخور هنر موسیقی و شان معماری پایه ریزی کند.
در این پژوهش فضای معماری به عنوان مکانی برای برقراری تعامل بین افراد جامعه و کمک به منظور برقراری تعامل ساخته شده است. فرهنگ و روابط خود را زنده نگه می دارند بدون آنکه خود متوجه این مهم باشند. تمرکز بر این مساله و فاکتورهایی که منجر به ایجاد فضای معماری درخور و ایجاد تعامل بیشتر بین افراد می شوند موضوع اصلی نگارش این رساله است.
نخستین مسئله ای که به هنگام آغاز گفت و شنود و بررسی معماری- موسیقی پیش روی داشتیم- و هنوز داریم- فضا بود و پس از شناخت این مقوله، می خواستیم به دو پدیده معماری و موسیقی، درون آن، بپردازیم.
انسان در فضا می زید و در طول تجربه کردن ابعاد آن، به مناسبت ها و فرصت هایی گوناگون، زاده شدن و پاگرفتن و گسترش یافتن پدیده هایی مهم را دامن می زند؛ یک روز دیوار غاز مسکونی خود را به تصویرهایی برگرفته از خیال خود تجهیز می کند و روزی دیگر آب رودخانه ها را به طریقی از سطوح زیرین خاک عبور می دهد که هم ترنم بیافریند و هم نیروی مکانیکی رایگان به دست دهد؛ روزی دیگر راز و رمزهایی را در وجود خود باز می شناسد که تنها در بیان و تنها در حرکت متظاهر نمی شوند تا جهان درونی او را به وجد آورند و او را به تصورها و خیال هایی نو و متعالی راه دهند. و همین توجه به ابعاد فضا است که به تعیین جای دست ساخته ها راه می دهد تا براساس جنس و بافت و حالت و رنگ هر چیز، شکلی خاص برای آن در نظر گرفته شود.
بنابر آنچه آمد، حرکت در فضا، موضوع اصلی کار ما است. فضا هنگامی فهم می شود که دو مؤلفه اصلی و اساس اش- مکان و زمان- در تشخص و تعین مقداری اش، به میان آورده می شوند. فضا به معنای گسترده ای در اصل اثیری ، به تدریج که به وسیله انسان زیست می شود هویت مکانی- زمانی پیدا می کند.
فهرست مطالب:
بیان مساله
اهمیت و ضرورت تحقیق
پیشینه تحقیق
فرضیه ها
اهداف تحقیق
اهداف کاربردی
جنبه نوآوری در تحقیق
نوع روش تحقیق
روش گردآوری اطلاعات
ابزار گردآوری اطلاعات
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
برنامه فیزیکی
معرفی سایت
منابع و مآخذ
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 21
مطالب مرتبط