این پروپوزال در مورد بررسی ارتباط شخصیت کارکنان با رفتار شهروندی سازمانی (رشته مدیریت) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه:
بر خلاف گذشته كه از كاركنان انتظار مي رفت تا در حد نقش هاي رسمي عمل كنند، در قراردادهاي روانشناختي جديد رفتارهاي فراتر از نقش مورد انتظار است. تحقيقات كنوني اين رفتارها را تحت عنوان رفتار شهروندي سازماني مد نظر قرار داده اند. در دهه هاي اخير اصطلاحاتي براي تشريح چنين رفتارهايي استفاده شده اند نظير، رفتار پيش اجتماعي، رفتار فرانقشي و خودجوشي سازماني و عملكرد زمينه اي.
هر چند هر كدام از اين مفاهيم خواستگاه متفاوتي داشته اند، ولي به طور كلي به مفهو م يكساني اشاره دارند كه در اين تحقيق تحت عنوان رفتار شهروندي سازماني ، مدنظر قرار مي گيرند و منظورآن دسته از فعاليت هاي مرتبط با نقش افراد در سازمان است كه فراتر از انتظارات وظيفه و شرح شغل، توسط فرد انجام مي شود و هرچند كه سيستم پاداش رسمي سازمان اين رفتارها را شناسايي نمي كند ولي براي عملكرد خوب سازمان، مؤثر هستند (کاخکی و قلی پور، 1386: 117).
رفتار شهروندي سازمانی برای اولین بار توسط بتمن و اورگان (1983) بکار گرفته شد. اورگان (1988) رفتار شهروند سازمانی را به این صورت تعریف کرد: “رفتار فردی که به وضوح نبوده و بطور غیر مستقیم توسط سیستم پاداش رسمی شناسایی می شود و رفتارهایی که نقش حیاتی در کارکرد اثربخش سازمان ایفا می کنند (Pavalache-Ilie, 2014: 490).
انسان، به صورت يك كل سازمان يافته عمل مي كند و كمتر جنبه اي از كنش و رفتار انسان را خواهيم يافت كه از منش و شخصيت وي تأثير نگرفته باشد؛ از اين رو، بديهي است كه رفتارهاي شهروندي سازماني نيز از شخصيت تأثير پذيرند. شخصيت يكي از اين عوامل پيش بيني كننده رفتار و يكي از عوامل پديدآورنده تفاوت هاي فردي موجود بين افراد است.
شخصيت بيانگر آن دسته از ويژگي هاي فردي است كه الگوهاي ثابت فكري، عاطفي و رفتاري را در بر مي گيرد و پاياترين پيش بيني كننده معيارهاي مختلف شغلي محسوب مي شود، بالاخص در پژوهش هايي كه شخصيت را به رفتار شهروندي سازماني مرتبط مي كند (رافضی و همکاران، 1391: 44-45). اورگان (1994) اساس نظری برای ارتباط بین رفتار شهروندی سازمانی و شخصیت را بر این می داند که چون رفتار فرد با نگرش های کلی اش ارتباط دارد و از آنجا که شخصیت افراد بر نگرش های کلی آنها تاثیر می گذارد، شاید بتوان فرض کرد که شخصیت با رفتار شهروندي سازمانی ارتباط داشته باشد (یوسفی امیری و همکاران، 1392: 71).
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 20
مطالب مرتبط