دانلود پرسشنامه الکس تیمیای تورنتو (TAS) (دشواری در تشخیص و توصیف احساسات – تفکر برون مدار)
(شامل پرسشنامه استاندارد،امتیازبندی،تفسیر و روایی – پایایی پرسشنامه)
این پرسشنامه دارای ۲۰ سوال بوده و هدف آن بررسی میزان الکس تیمیا یا دشواری در بروز هبجان ها و ابعاد آن (مقیاس دشواری در تشخیص احاساست، مقیاس دشواری در توصیف احساسات، مقیاس تفکر با جهت گیری خارجی) است. طیف پاسخگویی آن از نوع لیکرت است.
روایی و پایایی:
قابلیت اعتماد یا پایایی یک ابزار عبارت است از درجه ثبات آن در اندازه گیری هر آنچه اندازه می گیرد یعنی اینکه ابزار اندازه گیری در شرایط یکسان تا چه اندازه نتایج یکسانی به دست می دهد.معمولاً دامنه ضریب اعتماد آلفای کرونباخ از صفر (۰) به معنای عدم پایداری، تا مثبت یک (۱+) به معنای پایائی کامل قرار می گیرد و هر چه مقدار بدست آمده به عدد مثبت یک نزدیکتر باشد قابلیت اعتماد پرسشنامه بیشتر می شود.مقصود از روایی یک آزمون یا پرسشنامه، آن خصیصه یا ویژگی ابزار گرد اوری اطلاعات است که مقولاتی را که برای آنها در نظر گرفته شده است تعیین کند.
هدف: بررسی میزان الکس تیمیا یا دشواری در بروز هبجان ها و ابعاد آن (مقیاس دشواری در تشخیص احاساست، مقیاس دشواری در توصیف احساسات، مقیاس تفکر با جهت گیری خارجی)
تعداد سوال: ۲۰
تعداد خرده مقیاس: ۳
شیوه نمره گذاری و تفسیر نتایج: دارد
توضیح مولفه: دارد
روایی و پایایی: دارد
نوع فایل: ورد آفیس word
منبع: ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ، ﻧﻴﻤـﺎ (۱۳۷۸). ﭘﻴﺎﻣﺪﻫﺎی ﻓﻴﺰﻳﻮﻟﻮژﻳﻚ و روانﺷﻨﺎﺧﺘﻲ ﺷﻜﺴﺖ ﻣﻘﺎوﻣـﺖ و اﻓﺸﺎی ﻫﻴﺠﺎﻧﻲ در رواندرﻣﺎﻧﮕﺮی. رﺳﺎﻟﻪ دوره دﻛﺘﺮی رواﻧﺸﻨﺎﺳﻲ. داﻧـﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﻴﺖ ﻣﺪرس.
ﻣﺤﻤﺪ، ﺳـﻌﻴﺪ (۱۳۸۰). ﺑﺮرﺳﻲ وﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎی ﺷﺨـﺼﻴﺘﻲ اﻓـﺮاد ﻣﺒـﺘﻼ ﺑـﻪ ﻛﻮﻟﻴـﺖ اوﻟﺴﺮوز و ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ آن ﺑﺎ اﻓﺮاد ﺳﺎﻟﻢ. ﭘﺎﻳـﺎنﻧﺎﻣـﻪ ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳـﻲ ارﺷـﺪ رواﻧـﺸﻨﺎﺳﻲ ﺑﺎﻟﻴﻨﻲ. اﻧﺴﺘﻴﺘﻮ رواﻧﭙﺰﺷﻜﻲ ﺗﻬﺮان.
– Bagby, R. M., Parker, J. D. A., & Taylor, G. J. (1994). The twenty-item Toronto Alexithymia Scale-I. Item selection and cross-validation of the factor structure. Journal of Psychosomatic Research, 38, 23-3
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 5
مطالب مرتبط