این پاورپوینت به مکان یابی انبار مواد ناریه در شهرستان شاهرود پرداخته، با بررسی معیارهای امنیتی، زیستمحیطی و توپوگرافی، بهترین موقعیت برای انبار این مواد انتخاب شده است. روش های تحلیلی SAW و TOPSIS نیز در این انتخاب به کار گرفته شدهاند.
مقدمه:
نگهداری و انبار کردن مواد ناریه به دلیل خطرات بالقوه آنها، نیازمند دقت و بررسی دقیق در مکانیابی است. اهمیت این امر نه تنها از جنبههای امنیتی، بلکه از منظر زیستمحیطی، اقتصادی و اجتماعی نیز بسیار بالا است. انتخاب مکان مناسب برای انبار مواد ناریه، تأثیر مستقیمی بر ایمنی، کاهش خطرات احتمالی و همچنین بهینهسازی فرآیندهای صنعتی دارد. این پاورپوینت به بررسی فرآیند مکانیابی انبار مواد ناریه در شهرستان شاهرود پرداخته است.
در این ارائه، ابتدا به معرفی معادن موجود در شهرستان شاهرود و میزان مصرف مواد ناریه در آنها پرداخته شده است. سپس، معیارهای مختلفی مانند پدافند غیرعامل، توپوگرافی، پوشش گیاهی، حریمهای زیستمحیطی و اقلیمی بررسی و تحلیل شدهاند. بر اساس این معیارها، چندین نقطه به عنوان گزینههای پیشنهادی برای انبار مواد ناریه انتخاب شدهاند.
در نهایت، با استفاده از روشهای تحلیلی SAW و TOPSIS، نقاط پیشنهادی مورد ارزیابی قرار گرفته و بهترین گزینه به عنوان مکان نهایی برای انبار مواد ناریه معرفی شده است.
فهرست مطالب:
مقدمه
معیار های مکان یابی
پدافند غیر عامل
اصل ممان
جانمایی نقاط انتخابی محل احداث انبار مواد ناریه
پوشش گیاهی
توپوگرافی منطقه
وسعت محل احداث انبار
حریم ۱ (شهرنشینی، صنعت، کشاورزی)
حریم ۲ (محیط زیست، میراث فرهنگی)
اقلیم
گام اول تشکیل ماتریسها
تشکیل ماتریس بی بعد از روش نُرم
گام سوم تشکیل ماتریس وزن دار
حل به روش SAW
حل به روش TOPSIS: روش شباهت گزینه ایده آل
حل به روش ELECTR1
تپه ماهورهای یال شمالی سیاه کوه
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 35
مطالب مرتبط