دانلود پاورپوینت کشاورزی ارگانیک
بخشی از متن:
امروزه مصرف زیاد سم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی در تمامی جهان و بخصوص در ایران یک معضل عمده بهداشتی می باشد. در حال حاضر در کشور ما سرانه مصرف سم در محصولات کشاورزی به ازای هر نفر ۴۰۰ گرم و همچنین میزان مصرف کود شیمیایی از ۲/۵به ۳/۵ میلیون تن در ۱۰ سال گذشته افزایش داشته است.
در کشاورزی متعارف از بیش از ۳۰۰ نوع ترکیب شیمیایی خطرناک نظیر آفت کش ها، علف کش ها و کودهای شیمیایی بمنظور کنترل آفات و حشرات و حاصلخیزی خاک استفاده می گردد که بقایای این مواد علاوه بر آلوده کردن آبهای زیر زمینی و هوا ، جذب گیاهان و درختان شده و بخشی از آن در محصولات کشاورزی بعنوان نمونه میوه ها و سبزی ها رسوب کرده و در طی مصرف به بدن انسان منتقل می شود.
برای تولید محصولات سالم و پاک و درنتیجه انسانهایی سالم و با نشاط، هیچ راهی جز کشاورزی ارگانیک نداریم.
–
مباحث:
۱- مقدمه
۲- تعریفی بر کشاورزی ارگانیک
۳- معایب کشاورزی رایج
۴- مزایای کشاورزی ارگانیک
۵- نهادها
۶-آیا مواد غذایی ارگانیک سالم هستند؟
۷- جنبه های اقتصادی یک نظام کشاورزی
۸- عملکرد اقتصادی مزارع ارگانیک
۹- درآمد خالص مزارع ارگانیک
۱۰- عملکردها در کشاورزی ارگانیک
۱۱- مقایسه عملکرد کشاورزی ارگانیک و رایج در شرایط نامساعد
۱۲- مزایای اقتصادی تولید محصولات ارگانیک
۱۳- هزینه ها
۱۴- دلایل تقاضا برای محصولات ارگانیک
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 43
مطالب مرتبط