این فایل پاورپوینت شامل 22 اسلاید قابل ویرایش و در مورد رشد ادراکی و حرکتی می باشد.
رشد ادراکی حرکتی
هر عمل حرکتی به نوعی یک مهارت ادراکی-حرکتی است. حرکات شما به محیط ، وضعیت و موقعیت بستگی دارد که در آن قرار دارید. بدیهی است ادراک اجرای یک مهارت مشخص چه عمدتا متکی به اطلاعات بصری باشد چه وابسته به اطلاعات حس حرکتی برای اجرای ماهرانه بسیار مهم است.
رشد حسی و ادراکی
واژه ادراکی ـ حرکتی ، حرکاتی را تشریح می کند که نیاز به ادراک،تشخیص و تصمیم گیری داشته باشد.تغییرات سنی در زمینه سیستمهای مختلف حسی و ادراکاتی که بر پایه این حواس شکل می گیرند توجه خواهیم کرد.
می توان بعضی از پیشرفتهای کودکان در زمینه مهارتهای حرکتی را به رشد و بالیدگی ، عملکرد حواس و ادراک آنها نسبت داد.
(رشد بصری ، حرکتی و سمعی به رشد مهارت کمک می کند)
در ماه اول زندگی ، عملکرد حس بینایی مفید اما پالایش نشده است و تقریبا 5 درصد از تیزبینی دوره بزرگسالی را تشکیل می دهد.تعمیم بینایی نوزاد در خصوص جزئیات اشیا به اندازه ایست که تنها می تواند صورت اشخاص و .اشیا را از فاصله تقریبا 50 سانتی متری تشخیص داد
6 ماه بعد از تولد ، حس بینایی او در سه مورد ذیل به سرعت پیشرفت می کند:
1ـ برون سازی یا انطباق
2ـ حساسیت تقابلی
3ـ تیزبینی
برون سازی یا انطباق ، فرایندیست که از طریق آن عدسیهای چشمها طوری تنظیم می شوند تا بتوانند اشیا را از فاصله های دور یا نزدیک ببینند. این عمل برای اجرای مهارتهای حرکتی بسیار ضروریست. نوزادان به خوبی نمیتوانند عمل انطباق را انجام دهند ، اما در سن 5 تا 6 ماهگی نسبت به انطباق به طور دقیق واکنش نشان می دهند. حساسیت تقابلی ، حساسیت چشمها را نسبت به توزیع روشنایی و تاریکی بطوریکه در میدان دید ما تنظیم شده اند،تشریح می کند.
فهرست مطالب:
رشد ادراکی حرکتی
رشد حسی و ادراکی
بهبود تیزبینی
آستیکماتیسم
ادراک بصری
جنبه دیگر ادراک بصری
ادراک عمق
رشد حسی حرکتی
ادراک حسی
ادراک بدن
جهت یابی فضایی – حرکتی
رشد شنوایی
موضع صدا
ادراک تفاوت صداها
تغییرات شنوایی ناشی از افزایش سن
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 22
مطالب مرتبط