دانلود پاورپوینت اثر فشار هیدرواستاتیک بر ارزش مواد غذایی ۲۱ اسلاید
فناوری فشار بالا از دیدگاه مهندسی
۱٫تولید فشار بالا:
درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار ۴۰۰۰اتمسفر و حدود ۱۰۰۰۰گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: ۱-تراکم مستقیم. ۲-تراکم غیر مستقیم. ۳-حرارت دادن ماده ناقل
۲٫تجهیزات فشار بالا:
مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر ۰۹٫ متر – طول۲۲۵٫متر- حجم- – لیتر – حداکثر فشار فراوری ۹۰۰۰ اتمسفر- حداکثر درجه حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد
.
۳٫شرح فرایند:
مواد غذایی در ظروف استیل قرار گرفته درب ان محکم شده و سپس ظرف با مواد غذایی داخل آن که دارای لفاف اتیلن ونیل الکل و پلی ونیل الکل می باشند در مخزن فشار قرار می گیرند. درب مخزن بسته و ماده ناقل تزریق می شود که اکثرا از آب استفاده می شود.و مدت لازم برای فراوری که به نوع ماده غذایی و درجه حرارت فرایندبستگی دارد را می گذراند. و پس از طی این مدت محصول خارج شده و محصول جدید جایگزین می شود
اثرات بیولوژیکی فشار بالا:
۱-اثر فشاربالا بر میکرواورگانیزمها:
۱- تغییرات مرفولوژیکی
۲- تشکیل رشته (فیلامنت)
۳- توقف حرکت
۲٫ فشار بالا و واکنشهای آنزیمی:
که سبب فعال و غیر فعال شدن آنزیمها می شود. مثلا غیر فعال شدن دهیدروژنازها و فعال شدن آسپارتاز
۳٫ فشار بالا و واکنشهای بیوشیمیایی:
آن دسته از واکنش ها تحت تاثیر فشار بالا قرار می گیرند که در آن حجم واکنشگرها با اعمال فشار افزایش یا کاهش یابد.
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 21
مطالب مرتبط