مقاله درباره ویژگیهای یک رئیس جمهور خوب
مقدمه:
به طبقات پایین جامعه بیشتر توجه کنه، باید بتونه کاراشو بلدوزری انجام بده و زیاد توجه نکنه که مصالح چی هست، یک معمار اقتصاد باشه یعنی جدی جدی معمار باشه (خیلی جدی)!، سعی کنه همیشه تراز مالیش بالاباشه، تو تصمیم گیری هاش از گچ کم استفاده کنه، تاسیساتش خوب باشه یعنی اینکه کارخونه های زیادی تاسیس کنه، فونداسیون فرهنگی جامعه رو درست بریزه به قول معروف »خشت اول چون نهد معمار کج می کند با تو جوان بیکار لج!«، سیم کشی هاش اصولی باشه و با هم قاطی نشه، با دور بودن از مردم باعث ایجاد شکاف های زیاد بین مردم و مسوولین نشه، میخ خودشو همون دوره اول محکم بکوبونه، بیل به دست باشه و خودش بتونه همه کارا رو نظارت کنه و ترجیحا فوق تخصص همه امور ساختمانی باشه( باز هم خیلی جدی)، به کارگرا احترام بذاره و حقوقشونو به طور کامل رعایت کنه، برای هر مرحله از کار تهویه مناسب بذاره، نخاله ها رو بیرون نریزه و ازشون استفاده کنه، یه جوری اقوام رو با هم جوش بده که همه شون در شرایط مساوی زندگی کنند، همانطور که به استحکام پایه ها اهمیت میده نمای داخلی و بیرونیش هم خوب باشه، باید تا قبل از اتمام دوره مدیریتش پایان کار داشته باشه، در واگذاری امور به بخش خصوصی از مشاعات کم کنه، عایق صوتی داشته باشه یعنی همینجوری اظهارنظرهایی نکنه که دردسرساز بشه، لطفا مافیای مسکن رو هم معرفی کنه.
یک رئیسجمهور خوب
«ملت سرافراز ایران در سایه همبستگی و پس از پیشرفتهای چشمگیر در عرصههای گوناگون در آستانه ورود به دهه چهارم انقلاب اسلامی، با امور مهم و تعیینکنندهای روبرو است که احساس تکلیف و تعهد در مقابل خدا و اسلام و امام راحل (ره) و شهدا و ایثارگران ایجاب میکند که مردم بیش از زمانهای دیگر حساس باشند.
بحرانهای اقتصادی فعلی، تغییرات ساختاری جهان و آغاز افول اسطوره لیبرال دمکراسی جهان به سرکردگی شیطان بزرگ آمریکا و در سیاست داخلی برنامه پنجم توسعه، در چنین فضایی دهمین دوره انتخابات مهم ریاست جمهوری پیش روست که نباید مسائل فرعی، حاشیهای و تبلیغات انحرافی، مردم را از مسیر اصلی و حساس کنونی باز دارد از علما دینی واساتید دانشگاهی، اصحاب هنر و اندیشه و رسانهها درخواست مینماید با مقابله با هرگونه اباحهگری، تحجر و واپسگرایی، فضا را برای یک انتخاب آزاد و آگاهانه، غرورآفرین و شورانگیز مهیا سازد.
نامزدهاو طرفداران آنان با تاسی به اخلاق اسلامی و آموزههای دینی و رهنمودهای امام (ره) و رهبری، نکات مثبت و برنامهها و نظرات خود را برای اداره کشور و تصدی مسئولیت قوه مجریه با پرهیز از هرگونه تخریب فضای انتخاباتی به خصوص رقبا و ناامید کردن مردم به وظیفه و تکلیف انقلابی، دینی و ملی خود بپردازند و از هرگونه بزرگنمایی غیرواقعی و ایجاد انتظارات بیش از توان کشور خودداری نمایند.
۱- جمهوری اسلامی و مردمسالاری دینی که به عنوان محوریترین شعار انقلاب در قانون اساسی مترقی ایران تبلور یافته است، به اسلام و آراء مردم تکیه دارد و این اصل را ثابت و لایتغیر میداند.
۲- مشارکت حداکثری مردم در انتخابات همواره تضمینکننده مردمسالاری دینی بوده است و این مشارکت متعهدانه و آگاهانه مردم سرافراز ایران در سرنوشت خود و نظام جمهوری اسلامی تعیین کننده بوده و خواهد بود.
هنر همه دستاندرکاران و صاحبنظران در رسانهها و احزاب و تشکلها در عرصههای سیاسی و فرهنگی در این است که با حفظ هویت اسلامی و انقلابی، تکلیف خود را در برقراری زمینه مشارکت حداکثری ادا کنند.
۳- باید پیشرفت و عدالت و گفتمان انقلاب اسلامی همچنان در دهه چهارم انقلاب اسلامی گفتمانی غالب و فراگیر باشد لذا نامزدهای این دوره انتخاباتی که صلاحیت عمومی آنان را شورای نگهبان قانونا احراز نموده است بیش از همه التزام خود را به این امر اساسی به منصه ظهور برسانند و با مرزبندی دقیق با مخالفین و معارضین نظام جمهوری اسلامی از هرگونه سوءاستفاده بدخواهان و دشمنان مردم جلوگیری نمایند.
۴- پاسداری از حقوق اساسی نظام و مردم و حفظ کرامت انسانی آنان که در سوگند رئیسجمهور که در قانون اساسی تصریح شده است بایستی قولا و عملا مورد توجه جدی رئیسجمهور منتخب قرار گیرد و بدان پایبند باشد.
۵- حفظ توامان استقلال و آزادی به عنوان شعارهای مبنایی انقلاب اسلامی بایستی همواره در همه ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی مورد توجه وعمل رئیسجمهور و دولت وی قرار گیرد.
۶- برای ساختن ایرانی الهامبخش برای مسلمانان، مستضعفان و حقطلبان جهان و تحقق چشمانداز ۲۰ ساله نظام، سیاست خارجی فعال و تعامل سازنده با جهان با ح فظ اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی در راس برنامه دولت دهم قرار گیرد.
۷- تبیین و تحلیل مقام معظم رهبری در آغاز سال جاری در مواجهه و تعامل با دولت آمریکا در صورت تغییر واقعی و دست برداشتن از برخوردهای مستکبرانه و قیممابانه با ملت ایران میبایست دقیقا مدنظر و در محور تصمیمات عملی دولت دهم واقع گردد.
۸-پایبندی به توسعه متوازن کشور و تحقق عدالت و استقلال و اعتماد به نفس ملی، با جهاد علمی، اصلاح و تصحیح روشها و شکوفایی اقتصادی و اهتمام به معیشت مردم و خودکفایی کشور حفظ گردد.
۹- حفظ وحدت کلمه و یکپارچگی مردم تحت ولایت مقام معظم رهبری و پرهیز از دوقطبی کردن کشور باید از سیاستهای اصولی دولت دهم باشد.
۱۰- استفاده از استعدادهای نیروی انسانی توانمند به ویژه مدیران ورزیده انقلاب با بهرهگیری جوانان در کنار آنان در اداره کشور از اهم امور است که موجب پیشرفت و توسعه همه جانبه و پایدار شده و نشاط ملی و عدالت را به ارمغان خواهد آورد.
۱۱- رئیسجمهور میبایست به دور از افراط و تفریط برنامههای عملی خود را برای ارتقای سلامت فضای فرهنگی، اجتماعی کشور و مقابله با تهاجم فرهنگی ارائه نماید.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 14
مطالب مرتبط